Apakah faktor usia?

1:00 PM Sue Izza 3 Comments


Bangun pagi-pagi bersiap nak pergi kerja,cari barang yang nak guna tak jumpa,pagi hari dah membentak,dah menyelongkar almari dan bilik,dengan sebal pergi juga kerja dengan barang tak jumpa.

Sekarang,ada urusan di luar dan perlukan kad touch n go,seperti selalu dan tempat biasa adalah di flip cover handphone supaya mudah di capai,tapiiiiiiiii tak de!
ohhhh menggelabahnya tuhan je tahu,di tengah bersesak orang ramai,haiyooooo....time2 gini kalau ada yang buat lawak mau kena terajang ni,alih-alih terpaksa beratur juga mendapatkan tiket....ohhhh sangat menyusahkan...

Apakah faktor usia? atau fikiran berat memikirkan sesuatu yang penting? ntah lah,mungkin banyak sangat perkara yang perlu di setelkan dalam kepala sampai terlupa yang lain....

bisik-bisik:
Cik Sue pikir pelamin,pikir cincin,pikir baju,bunga telur opsssssss.....hahhahahah

3 comments:

  1. Bau nasi minyak..... Faktor usia juga faktor mental yang penat.

    ReplyDelete
  2. Hehehe Sue dah kawen la ni hahaha ...Pasni tak lupa lagi dahh ..Cari jer terus jumpa hahaha ..

    ReplyDelete
  3. kak sue kena kawin cepat nie.. nnati ada yang tolong ingatkan hehee

    ReplyDelete