28 January 2015

 Lunch tengahari semalam,mulanya menggoogle cari kedai jual kek lapis di sekitar KL.Ternampak la Hadeeja Kek Lapis Segar ,kedai penyanyi Deeja Moss ni.So terus google alamatnya.

Hadeeja Kek Lapis Segar
 No.1 - G, Jalan UP 1/2, Taman Ukay Perdana, Ukay Perdana, 68000, Ampang, Selangor. Business Hours: 10am - 10pm Tuesday till Sunday...



Sampai je ,pelik gak,sunyiii je ada orang ke? kedainya kat kawasan lot kedai dekat area apartment.Ohhh kena tekan loceng dulu,masuk je ke dalam,wahh kemas.


cantik

simple tema putih
Mulanya ingatkan jual kek lapis sahaja,sekali ada makanan panas juga dengan menu masakan Sarawak,apa lagi,masa ni la nak try.

kaunter

stok kek lapis

hiasan kedai yang simple

big bos tgh pikir nak makan apa hehhehe

Antara menu yang ada,semuanya masakan Sarawak









Katalog untuk kek lapis semestinya,ada dalam pelbagai perisa.



So,apa yang Cik Sue order,meh2 tengok :

mee kolok untuk saya

nasi goreng udang untuk dia

air asam boi dan coffee

dan ambuyat
 Komen Cik Sue : semua sedap kecuali ambuyat atau linut tu,tak biasa makan and kuahnya errrr kurang kena ngan tekak kalau ada kuah versi lain maybe ok kot.Dan pastinya Cik Sue sempat sambar kek lapis 3 jenis setiap satu rm18 ,perisa pandan,pandan lemon dan coklat chip.


bisik-bisik : nanti nak try laksa sarawak la plak...yummyyyyy....

6 singgah dan taip sket..

Terliur ena tengok ambuyat tu. Teringin nak rasa benda tu.

REPLY

ya allah sedapnyaaaaaaaaaaa

REPLY

ok not bad.

cara display pon mcm sedap.. ke mmg sdp.

REPLY

Hurm... yummy nk ajak Z gi date la

REPLY

mee goreng nampaknya sedap.. :))

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates