Tips : Kegunaan lain ubat gigi

8:06 AM Sue Izza 5 Comments

Selamat berhari minggguuuuu.....
Korang tau tak ubat gigi,haaa yang buat gosok gigi tu? hahahah tak kenal tak tau ar Cik Sue nak kata hahahha...dan korang tau tak kegunaannya selain buat berus gigi? Haaaaa ni Cik Sue pun baru tahu.Meh kita tengok apa boleh ybat gigi ni buat.

1. Bersihkan barang perak dan perhiasan :
    Ni selalu jugak buat dulu-dulu,sambil2 mandi heheheh....



2. Kurangkan calar halus pada skrin telefon.
    Errrr...yang ini tak pernah try,sapa nak bagi pinjam phone meh nak try hahahha,risiko tanggung
    sendiri ye hahahha.


3.Ohhhhh boleh cuci cd jugak rupanya.....




4. Hilangkan kesan marker kat kayu atau perabot,berguna ni kalau ada si kecik di rmah yang suka menyonteng hehehhehe...


5. Yang ni sama ngan cuci barang kemas tadi.


6. Okeh yang ni bleh try,dah berkarat dah iron kat umah ni...hehheheh...


7. Hahahhahaha yang ni selalu buat masa kat hostel dulu,ntah sapa la ngajornya hehehhe





Banyak rupanya kegunaan ubat gigi ni,ermmm bukan semata tuk berus gigi kan?

sumber : SINI 

5 comments:

  1. yg last tu dulu zaman dip dulu mmbr slalu buat

    ReplyDelete
  2. Stuju tang jerawat ...tp skrg x tau lah sbb apa tak buat lagi...hehhee

    ReplyDelete
  3. balik nanti saya nak bersihkan saterika lah...terima kasih yer kongsi maklumat nie...

    ReplyDelete
  4. hahaha yg last seali lisa selalu try, wakakaka

    ReplyDelete