09 February 2015


Alhamdulillahhh akhirnya sampai jugak apa yang di tunggu-tunggu,yeeee produk Cosmoderm.Pertama kali cuba produk Cosmoderm masa photoshoot KBBA ari tu,terus jatuh hati.Cik Sue sempat try Pencuci Muka Tea Tree Oil,memang best,lembut je kat kulit muka.

klik gambar untuk maklumat lanjut tawaran
Bila buka web cosmoderm ada pulak tawaran ni,haiiii memang jatuh hati terus nak cuba.Memandangkan  kulit muka Cik Sue sekarang banyak parut jerawat dan black head serta white head,memang sesuai la.

haaaa ini la yang Cik Sue pakai sekarang

Meh Cik Sue cite cara pakai ek...

Produk 1 : Tea Tree Oil Facial Cleanser

Pencuci muka tea tree oil,memang lembut membersih kulit muka yang kotor kena asap,habuk balik kerja kan heheh,cara nya cuci je muka macam biasa.2 kali sehari pun dah cukup.








Produk 2 : Vitamin E Facial Scrub

Skrub muka yang bestttt,wangi ,walau pun skrub teksturnya lembut,best je,Yang ini pakai 3 -2 kali seminggu pun dah ok ,tapi tuk first pakai Cik Sue pakai tiap2 hari bersama pencuci muka,dalam seminggu la.




guna sikit je...jimat hehehhe

Produk 3 : Tea Tree Oil Anti Blemish

Produk ini pula macam ubat jerawat la kiranya,mana-mana jerawat yang tengah naik tu sapu je,cepat mengecutkan dan menghalang jerawat tumbuh semula.Pakai kat spor2 je mana-mana jerawat yang tumbuh je.





Produk 4 : Tea Tree Oil Purifying Mask

Mask yang wangi macam bau mint,suka-sukaaaa segar je rasa bila sapu kat muka.Cik Sue pakai ni bila nak tido,sapu ke seluruh muka secara nipis,boleh bawa tido,bangun pagi esok basuh je.Yang ini akan menanggalkan sel-sel kulit mati.




berangin je rasa muka hehehhee

Cik Sue baru pakai dalam seminggu,nanti Cik Sue share ye perubahannya,tapi setakat ni pakai memang dah jatuh hati dengan produk ni,agak cepat kesannya pada kulit Cik Sue tapi yang best bahannya semulajadi ,herba dan sesuai je untuk kulit cik sue.

Kalau korang nak cuba dan kulit sejenis ngan cik sue dan ada masalah yang sama ngan cik sue boleh lah terjah web COSMODERM,sale tengah banyak tu,selain produk muka banyak lagi produk penjagaan kulit dan diri yang lain.

bisik-bisik:
Persediaan ni hehehehe....aummmm..eh hahahha...


11 singgah dan taip sket..

lepas nie amik gmbr confirm muka ada senyum. . hehe

REPLY

Cer senyum sikit , jatuh cinta kan.. Nanti kebaboom la Mak Tiri I olls sorang ni...

REPLY

wah cik sue siap demo..terbaiklah. Cosmoderm harap dapat selesaikan masalah cik sue.

REPLY

sy pun pakai ni jugak...ok....

REPLY

Baru je tukar satu produk skin care...pylah jrwt naik...huhuhu...ni dah mcm tpkt mcm cik sue pakai pulak

REPLY

Dh try...mmg best!! ;) aummmmm hehehe

REPLY

Dh try...mmg best!! ;) aummmmm hehehe

REPLY

Mcm nk try jugak...muka da naik jerawat dan kusam..cik Sue masih pakai produk ni? Any latest review? Huhu

REPLY

Mcm nk try jugak...muka da naik jerawat dan kusam..cik Sue masih pakai produk ni? Any latest review? Huhu

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates