Lunch Di Selero D'Timur di Ayer@8,Presint8,Putrajaya.

11:30 AM Sue Izza 4 Comments

Dah lama sebenarnya nak makan di sini,lagi2 bila baca entry Cik Yana ni,akhirnya dapat gak la try 2 3 minggu lepas dengan Si Yanty ,Uzu and Mr D,sebelum kuar merayau di hari minggu.Kedainya di tingkat bawah mengadap tasik putrajaya tu di Ayer @ 8 ,Presint 8,Putrajaya.Kalau korang jumpa Teh Tarik Place tu then cari tangga turun bawah,ada la.


Kebetulan kedai baru bukak dalam pukul 12.30 ,so kami brunch terus la,ingat nak order tomyam tapi tak de lagi,next time la try.

uzu and Mr D order nasi dagang ayam

somtam-sedappppp,tak pedas sangat dan tak masam sangat,nice-cik sue order

yanty order kuey tiaw pad thai

ni cik sue punya-nasi kerabu ayam
Ruang kedainya selesa,luas dan bersih.selain makanan Pantai Timur ada juga desert dan kek yang di jual.




Next time nak kena try tom yam la pulak,katanya sedap....ermmm ermmmm lapar pulak rasa huuhuuu...


bisik-bisik:
huwaaaaa bila nak diet ni,sobs sobs ada 3 bulan je lagi huuhuuuu

4 comments:

  1. nampak mcm sedap jer :) nak kena try ni

    ReplyDelete
  2. SABOTAJ! Comel sangat gambar last tu.. This is war!

    ReplyDelete