Nasi Ayam Penyet Mak Maya,Kg. Baru,Kuala Lumpur.

7:09 PM Sue Izza 2 Comments

Korang ada tempat feveret lunch tak?  Jom Cik Sue nak cadangkan satu kedai ala2 warung kat Kg Baru,lokasinya kat simpang Jalan Lorong Raja Muda Musa 5,alaaa korang waze je "Nasi Ayam Penyet Mak Maya" mesti ada.

First time datang sini Mr D bawa,katanya budak opis dia rekemenkan,sebab sambal ayam penyetnya sedap.So harusla Cik Sue pi cuba.Setiap kali lunch agak penuh orang,klau datang lambat memang tak de seat la,kena tunggu.

ni la kedainya
Mak cik yang jual ayam penyet ni tumpang Warung Mak Piah,tapi kebanyakan yang datang memang order ayam penyet la.

berkongsi warung

warung mak piah
Cik Sue suka order nasi ayam penyet,kalau Mr D selalu order pecal lele,sambal dia memang sedap,rasa tomato ,cili,pedas2 manis,memang power.

teh o panas dan kedondong asam boi yang sedap

ayam penyet dan sambalnya,
Yang best kekadang set hidangannya datang dengan air basuh tangan khas tuk kita lagi hehehe,kalau malas bangun memang sesuai heheh.Sambalnya memang kena la ngan tekak Cik Sue kekadang siap mintak sambal lebih lagi.Harga satu set hidangan dalam RM5-8 sahaja.

bisik-bisik:
Dah jadi tempat feveret Cik Sue dah tuk lunch
try lah!

2 comments:

  1. Weekend agak2 buka x? Jauh bebno nk g lunch ms kerja. Hehe.

    ReplyDelete
  2. Eyhh ade lagi makcik ni? Igt da tutup....ni area chow kit kan? Dkat2 gakla dgn hkl...kan..huhu ke salah org...konpifen je >.<

    ReplyDelete