Penangan Cosmoderm

1:25 PM Sue Izza 5 Comments

Alhamdulillahhhh,akhirnya Cik Sue dah jumpa produk yang betul-betul sesuai dengan Cik Sue.Insya Allah tak tukar jenama lain dah.nak tahu produk apa try usha entry NI Cik Sue ada cite.

Hampir sebulan dah pakai start 5/02/2015 hari tu,banyak perubahan kulit wajah,antaranya :

-warna kulit wajah lebih sekata
-parut jerawat lebih cepat pudar
-jerawat baru cepat surut dan hilang
-kulit muka dah kurang berminyak
-lebih bersih dan segar
-black head dan white head pun dah berkurang


kiri sebelum kanan selepas

Memang berbaloi Cik Sue cuba set tea tree Cosmoderm ni,sesuai sangat ngan kulit Cik Sue.Dan yang paling best dah tak de jerawat2 besar yang sampai nak sujud solat pun tak boleh dulu.
Nak tau set mana,haaaaa yang kat bawah ni la :



Korang kalau nak cuba boleh beli kat laman web cosmoderm je senang ,ada gak jual kat kedai ,senarai kedai dalam laman web tu.



Bisik-bisik:
Cosmoderm buka hanya produk muka,seluruh badan tau,memang tak tukar lain dah
ini bukan review saja ye,tapi memang Cik Sue rekeman sebab saya pakai dan berkesan.

5 comments:

  1. Seronok bila jumpa produk yg serasi dengan kulit kan...mmg byk beza gambar lama dengan gambar baru...makin berseri2

    ReplyDelete
  2. seri pengantin! senyum sikit ples!

    ReplyDelete
  3. emm dah jumpa ea..makin serilah wajah cik sue dan makin cerialah nt nak tempuh alam bahagia berumahtangga. Mesti bakal en sumai bertambah suka :)

    ReplyDelete
  4. wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan..

    ReplyDelete
  5. Berseri-seri muka Kak Sue sekarang..

    ReplyDelete