16 March 2015

Yeayyyy produk baru lagi dari Yeo's yang sememangnya jadi kegemaran Cik Sue,kali ni yogurt pulak.Errrr tapi Cik Sue tak suka yogurt,haaaaa....salah rupanya andaian ku,ingatkan yogurt yang kena buh dalam peti ais dan rasa semacam tu.Produk Yeo's Yeogurt ni memang sedappppp...semua perisa pun sedap,ada 5 perisa semuanya iaitu Laici,Mangga,Oren,Epal,Anggur dan Original.

dapat yang besar ni bertahun baru habis ni hehheeh...
warga Yeos di hari pelancaran
perisa Yeos Yeogurt ~ produk baru dari Yeos

Media Launching produk baru ini diadakan di Aloft,KL Sentral,pada 12 Mac yang lalu,di samping memperkenalkan produk,pihak Yeo's juga melancarkan peraduan "Drink & Win".Berlangsung dari 12 Mac hingga 22 Mei 2015 dengan hadiah-hadiah yang lumayan.Antaranya Macbook Pro 13" ,wang tunai RM10,000,Iphone6 64G dan banyak lagi.



jom join,mana tau menang kan

Nak join? jom-jom :

1. Beli mana2 jenis Yeo's Yeogurt dalam apa jenis kotak.

2. Ikuti akaun Wechat Yeo's Malaysia dengan mengimbas kod QR pada bahagian atas poster yang terdapat di cawangan terpilih atau ikuti akaun Yeo's Wechat melalui Wechat ID : YeosMalaysia

3. Peserta hendaklah mengambil gambar resit dan masukkan jumlah kotak yang telah di beli.Gambar resit haruslah di simpan bagi tujuan pengesahan.

4. Setiap pertanyaan yang berjaya,anda akan menerima pemberitahuan dari akaun rasmi Yeos Malaysia dan di ikuti dengan lampiran imej.

5. Jawab soalan mudah yang berkaitan dengan imej berkenaan 

Untuk maklumat lanjut bagi yang kurang faham korang boleh layari www.yeos.com.my/drinknwin

Jom korang kita join ramai2 mana tau rezeki kan....


Kelabbloggerbenashaari di Media Lunching Yeo's Yeogurt

bisik-bisik:
Jom borong Yeos Yeogurt hehehhehe....



4 singgah dan taip sket..

Alhamdulilah, event launching yang sangat menarik, team KBBA sgt peramah dan suka berkongsi ilmu ttg blog...salam kenal ye sue...

REPLY

Salam .Hee saya pun sudah lama tak join contest yeos.

REPLY

Salam. Kat mane bole borong yeos yogurt dalm harga yg murah

REPLY

Salam. Kat mane bole borong yeos yogurt dalm harga yg murah

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates