Air Asia Bloggers Community (AABC) Hangout : Unlock The Fun

7:30 PM Sue Izza 7 Comments

28 Mac lepas Cik Sue sempat join Bloggers Hangout anjuran Air Asia Bloggers Community di Times Square anjuran Escape Room dan Air Asia.Seronok sangat hampir 80 bloggers berjaya Air Asia kumpulkan,mana-mana yang mendaftar bawah AABC di jemput hadir.

Bila berkumpul macam ni keluar la perangai gila-gila semua,terutama yang dah lama kenal,berkenalan pulak yang baru-baru memang gegak gempita jadinya.Kami di bahagikan kepada kumpulan kecil tuk bersatu menyelesaikan game dalam Escape Room dan acara permainan di ruang legar.Memang seronok bila di letak dalam kumpulan yang tak kenal langsung sebelum ni,dapatlah berkenalan dengan kawan baru.


yang lain ntah mana hilang hehehe...
Cik sue dapat satu grup dengan Haydan dari KK,Win dan sorang lagi lupa dah nama sebab tak de kad huuhuuu.Seronok ngan diorang,sporting and bijak-bijak selesaikan soalan escape room tu.


my grup
Selain game dalam Escape Room ada juga game di luar seperti tarik tali dan cari kunci,memang seronok sangat dah macam budak-budak semua yang tua bangka pun ahahahha...masing-maisng enjoy.


main tarik tali

cari kunci



Perangai gila-gila masing-masing memang riuh jadinya Escape Room hari tu.Meriah dengan blogger-blogger pelbagai kaum.



Siap makan bersila ramai-ramai dah macam sukan sekolah dah hehehe,makanan pun sedap-sedap yang di sediakan.

pemilihan pemenang dari top 3 grup

memperkenalkan tshirt Air asia untuk symbangan ke
Majlis Kanser Negara

warga kerja AABC Hangout

pemenangnya siap dapat tiket ke Cebu,Philipines wohaaaa....
Memang lumayan hadiah dari Air Asia kali ni,tahun depan kena usaha lebih sikit la,jeles tauuu siap tiket flight lagi.Terima kasih banyak Air Asia jemput Cik Sue ,lain kali jemput lagi tau.Best gilerrrr...


kami

7 comments:

  1. Bestnyaaa...mcm mn nak join erk...

    ReplyDelete
  2. bestnya!!! x dpt join ri tu.. huhu..

    ReplyDelete
  3. lambat reg.. huhuuhu.. harap tahun depan ada rezeki.. ^_^

    ReplyDelete
  4. waaa seronoknye. kite tak pernah lagi join program dengan blogger

    ReplyDelete
  5. untungla sekumpulan 4 orang ahhahaha

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat tiket free tu. bertuah la dapat join event mcm tu

    ReplyDelete