Bean and beans : Produk Bubur Kacang Inovasi terbaru

6:08 PM Sue Izza 7 Comments

Tiba-tiba lapar di tengah malam? Apa yang korang cari tuk buat alas perut sebelum tidur? Selalunya mesti mee segera kan? Dah boleh dah kurang-kurangkan mee segera yang katanya banyak kimia tu,apa kata kita makan bubur lak.Eh Cik Sue ni,bila masa nak makan bubur berjam kot nak masak.Jangan risau sekarang dah moden,Jom try produk bubur segera dari Bean & Beans.

produk bubur segera dari Bean&Beans

Ada berbagai jenis bubur seperti bubur kacang hijau,bubur kacang merah,bersantan dan tidak,bubur oat,kismis  dan bubur manis.Pastinya lebih mengenyangkan perut dan berkhasiat.Cara menyediakannya pun mudah je,7 minit dah boleh makan.


Dan jangan risau ia halal,sudah mendapat kelulusan halal sepenuhnya.Bubur ni tetap mengekalkan rasa dan tekstur resepi asalnya.Tiada pewarna dan perasa tiruan ye,betul-betul resepi asli.Ni kalau orang kreatif dan rajin ni,buat aiskrim pun sedap ni opsss hehehe.



Cik Sue rasa memang patutla kita beli untuk stok di rumah,kot lapar malam-malam tak yah dah amik mee segera,buat je bubur ni.senang,kenyang,satu mangkuknya pun dah cukup tuk alas perut kelaparan.Baru 3 bulan berada di pasaran,mendapat sambutan,bubur di boleh di dapati di 7E,Giant dan Speedmart serta kedai-kedai lain.

Cik Sue dah rasa,memang sedap

Untuk maklumat lanjut korang boleh lawati page Bean& Beans

bisik-bisik:
Nak pi beli lah,senang time terdesak lapar kan
tak sempat nak masak balik keje belasah je hehehhe....

7 comments:

  1. sedap jugak kak iza.. beli sebab 2 kali rebus kacang merah hangit.. hahahhahaa...

    ReplyDelete
  2. Mcm menarik ni... Kalau mkn dgn biskut kering mesti sedap ni

    ReplyDelete
  3. memang menarik dan senang utk mak kalau nak travel...

    ReplyDelete
  4. Wah.. ni pon ada yang instant. Senang sungguh nak masak..

    ReplyDelete
  5. Pilihan baik selain meggi yg x berapa nak sihat..kalau promosi media ni lg org tau

    ReplyDelete