22 May 2015

Yeayyy,dah seminggu Cik Sue jadi pengguna krim ni.Memang terbaiklah,jerawat yang tengah naik pun cepat je kecut dan parut cepat je pudar.Memang melompat gembira la Cik Sue,mau taknya majlis 8 hari je lagi kot,time ni la jerawat naik.Dengki sangatkan?

Ha banyakkan manfaat krim ni,cer baca kat atas tu,tapi krim apa? Meh nak tunjuk ni la krim Syalaa BB Cushion Creme,untuk set Cik Sue pakai ni set promosi RM129.90 mengandungi Syalaa BB Cushion Creme dan 1 refill serta Syalaa Pore Silky Balm.

haaa ni la yang Cik Sue dapat
Cara pakainya senang je,mula-mula kita sapukan Pore Silky Balm untuk menutup pori-pori yang terbuka.

pakai Pore Silky Balm
Pastu baru la sapu Bb krim tu,tak yah tebal-tebal pun,pedap-pedapkan je kat muka.Selapis pun dah cukup tuk tutup parut dan cela kat muka.

pakai bb creme

Review Cik Sue :
1. Krim yang lembut pada muka,tak berminyak dan ringan di kulit.Pakai seharian pun rasa selesa.

2. Cik Sue pakai hari ke 3 jerawat dah mengecut dan parut mula pudar.

3. Mudah rata bila di pakai,tak berbelak.tak perlu sapu tebal,nipis pun dah cukup.

sebelum
selepas
Korang nak try tak? tak rugi tau,Cik SuSue rekemenkan mudah plak tu nak bawa ke mana-mana,packaging comel je.Korang bleh lawati link di bawah atau hubungi no telefon di bawah: 

insta : @syalaaempireofficial
Fb : @syalaabeauty
website : www.syalaaempire.com
contact no : 0387414957/ 0182393947/0182441506

5 singgah dan taip sket..

OMG..flawless jadinya! cool

REPLY

Assalamualaikum,

Emmm, ok juga yee, lama dah cari krim macam nie.

REPLY

macam best je produk ni...

REPLY

magic terus kak sue.. plowlesss

REPLY

nak fawlesssss jugokkkkkkkkkkkk

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates