Jom Shopping dengan Zul Ariffin

12:28 PM Sue Izza 21 Comments


Musim raya hadir lagi,pastinya kita sibuk membuat persiapan bukan sahaja diri malah kelengkapan rumah juga.Terutama mak-mak pastinya teringin dapatkan microwave atau oven baru untuk membuat kuih-muih kan? Bapak-bapak pula nak ganti kipas ruang tamu tuk keselesaan tetamu.Ada pulak nak tukar peti ais besar sikit untuk keperluan yang makin bertambah.

Nak pilih kelengkapan rumah dengan harga dan promosi terbaik? Meh Cik Sue cadangkan korang pi tengok kat Senheng.Sempena Aidilfitri 2015 ni,SenHeng menawarkan banyak kelebihan bila membeli dengan mereka.

Antaranya dengan pembelian dengan Aeon Credit Services korang akan menikmati kadar faedah serendah 0.5% sebulan serta 0% kadar faedah untuk pembelian dengan kad kredit,menarikkan? Ini antara yang terendah buat masa kini,Cik Sue sekarang tengah cari peti ais,maklumlah peti ais Mr D zaman bujang ni dah nazak.Kalau korang guna service Aeon Credit kadar faedah ni sangat berbaloi dah nak bandingkan dengan yang lain.0% kadar faedah tuk kad kredit,untung tuuu…
Dengan promosi istimewa ni korang boleh jimat hampir RM2700 dengan setiap produk bila membeli di Senheng atau SenQ.Cepat-cepat tau,promosi ni sampai 31 julai 2015 ni je.

Bukan itu sahaja korang akan nikmati “Gift Card” dengan rebat sehingga rm200 dengan pembelian di SenHeng tertakluk kepada syarat,.SenHeng juga menawarkan Baucer RM100 untuk “eZen Birdnest”.




Cik Sue sebenarnya suka juga ke SenHeng sebab pilihan  barang-barangnya banyak dan berkualiti,yang penting original kan.Kekadang kalau tak beli barang pun suka masuk SenHeng tengok model-model terkini.Warranty atau jaminan yang di tawarkan pun bagus,dan yang paling Cik Sue suka perkhidmatan selepas jualan atau after sale services,setakat ni pernah beli barang kat SenHeng kalua ada apa-apa masalah call atau datang je ke kedai pasti di layan dan di bantu.

Jom sama-sama Cik Sue shopping kat SenHeng untuk raya tahun ini,mana la tahu kan korang tetiba menang pulak hadiah yang bernilai sehingga RM340,00 yang SenHeng tawarkan.Banyak tuuu,mana tau tuah korang.
Psttt… oh ya ,duta baru SenHeng dah tukar tau sekarang Zul Ariffin pelakon hensem tu heheh,sesapa peminat dia boleh la mengikuti info dari SenHeng mana tau boleh jumpa dia promosi kat mana-mana kan….

Untuk maklumat lanjut layari web senheng ye


Bisik-bisik:
Jom2,macam nak cari peti ais baru la,maklumlahhh baru nak bina rumah dan tangga kan hehehe

21 comments:

  1. Mmg suka shopping brgn elektrik kt SengHeng

    ReplyDelete
  2. SenHeng menjadi pilihan terbaik..wahhh best shopping

    ReplyDelete
  3. Beli ricecooker yang multifungsi pon di senheng.. heheh

    ReplyDelete
  4. Jom shopping kat senheng, untung2 menang 340k... Raya sakan!!!

    ReplyDelete
  5. wah ada hadiah menarik kat Seng Heng..

    ReplyDelete
  6. nak gift card! memang senheng berbeza dengan yang lain :D

    ReplyDelete
  7. wah ada hadiah menarik kat Seng Heng..

    ReplyDelete
  8. Parents ena memang suka beli barang alatan dapur kat sengeng..

    ReplyDelete
  9. Beli kipas kat seng heng! Hehehe.. cash and carry je.. selalu beli hadiah pon kat swng heng.sebab banyak pilihan and ready stock..

    ReplyDelete
  10. wahhh seng heng dkt dgn rumah juju...boleh terjah ni bestttt ye tq sue

    ReplyDelete
  11. Wah best nie..kna terjahlah macam nie

    ReplyDelete
  12. mmg shopping barang letrik kat seng heng.. selalu buat easy payment by aeon credit..

    ReplyDelete
  13. huaaa..zul ariffin tu..

    kalau dapat beli laptop baru best jugak ni...

    ReplyDelete
  14. Ok dah tahu dahhh mana nak membeli belah ..Apalagi jom la TERJAH sana cecepat !!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. memang ada plan pun ni nak pergi ke senheng ni...

    ReplyDelete
  16. senheng.. memang berbaloi.. ^_^

    ReplyDelete
  17. Beli cash kat seng heng memang berbaloi

    ReplyDelete
  18. Kita pon mmg setia beli barang letrik kat senheng...puas hati

    ReplyDelete
  19. zul ariffin punya pasal.
    kompom ramai yg serbu.
    ehhehe.

    ReplyDelete