08 July 2015


Musim raya hadir lagi,pastinya kita sibuk membuat persiapan bukan sahaja diri malah kelengkapan rumah juga.Terutama mak-mak pastinya teringin dapatkan microwave atau oven baru untuk membuat kuih-muih kan? Bapak-bapak pula nak ganti kipas ruang tamu tuk keselesaan tetamu.Ada pulak nak tukar peti ais besar sikit untuk keperluan yang makin bertambah.

Nak pilih kelengkapan rumah dengan harga dan promosi terbaik? Meh Cik Sue cadangkan korang pi tengok kat Senheng.Sempena Aidilfitri 2015 ni,SenHeng menawarkan banyak kelebihan bila membeli dengan mereka.

Antaranya dengan pembelian dengan Aeon Credit Services korang akan menikmati kadar faedah serendah 0.5% sebulan serta 0% kadar faedah untuk pembelian dengan kad kredit,menarikkan? Ini antara yang terendah buat masa kini,Cik Sue sekarang tengah cari peti ais,maklumlah peti ais Mr D zaman bujang ni dah nazak.Kalau korang guna service Aeon Credit kadar faedah ni sangat berbaloi dah nak bandingkan dengan yang lain.0% kadar faedah tuk kad kredit,untung tuuu…
Dengan promosi istimewa ni korang boleh jimat hampir RM2700 dengan setiap produk bila membeli di Senheng atau SenQ.Cepat-cepat tau,promosi ni sampai 31 julai 2015 ni je.

Bukan itu sahaja korang akan nikmati “Gift Card” dengan rebat sehingga rm200 dengan pembelian di SenHeng tertakluk kepada syarat,.SenHeng juga menawarkan Baucer RM100 untuk “eZen Birdnest”.




Cik Sue sebenarnya suka juga ke SenHeng sebab pilihan  barang-barangnya banyak dan berkualiti,yang penting original kan.Kekadang kalau tak beli barang pun suka masuk SenHeng tengok model-model terkini.Warranty atau jaminan yang di tawarkan pun bagus,dan yang paling Cik Sue suka perkhidmatan selepas jualan atau after sale services,setakat ni pernah beli barang kat SenHeng kalua ada apa-apa masalah call atau datang je ke kedai pasti di layan dan di bantu.

Jom sama-sama Cik Sue shopping kat SenHeng untuk raya tahun ini,mana la tahu kan korang tetiba menang pulak hadiah yang bernilai sehingga RM340,00 yang SenHeng tawarkan.Banyak tuuu,mana tau tuah korang.
Psttt… oh ya ,duta baru SenHeng dah tukar tau sekarang Zul Ariffin pelakon hensem tu heheh,sesapa peminat dia boleh la mengikuti info dari SenHeng mana tau boleh jumpa dia promosi kat mana-mana kan….

Untuk maklumat lanjut layari web senheng ye


Bisik-bisik:
Jom2,macam nak cari peti ais baru la,maklumlahhh baru nak bina rumah dan tangga kan hehehe

21 singgah dan taip sket..

Mmg suka shopping brgn elektrik kt SengHeng

REPLY

SenHeng menjadi pilihan terbaik..wahhh best shopping

REPLY

Beli ricecooker yang multifungsi pon di senheng.. heheh

REPLY

Jom shopping kat senheng, untung2 menang 340k... Raya sakan!!!

REPLY

wah ada hadiah menarik kat Seng Heng..

REPLY

nak gift card! memang senheng berbeza dengan yang lain :D

REPLY

wah ada hadiah menarik kat Seng Heng..

REPLY

Parents ena memang suka beli barang alatan dapur kat sengeng..

REPLY

senheng memang berbaloi

REPLY

Beli kipas kat seng heng! Hehehe.. cash and carry je.. selalu beli hadiah pon kat swng heng.sebab banyak pilihan and ready stock..

REPLY

wahhh seng heng dkt dgn rumah juju...boleh terjah ni bestttt ye tq sue

REPLY

Wah best nie..kna terjahlah macam nie

REPLY

mmg shopping barang letrik kat seng heng.. selalu buat easy payment by aeon credit..

REPLY

huaaa..zul ariffin tu..

kalau dapat beli laptop baru best jugak ni...

REPLY

Ok dah tahu dahhh mana nak membeli belah ..Apalagi jom la TERJAH sana cecepat !!!!!!!!!!!

REPLY

memang ada plan pun ni nak pergi ke senheng ni...

REPLY

senheng.. memang berbaloi.. ^_^

REPLY

Beli cash kat seng heng memang berbaloi

REPLY

Kita pon mmg setia beli barang letrik kat senheng...puas hati

REPLY

zul ariffin punya pasal.
kompom ramai yg serbu.
ehhehe.

REPLY

senheng beza memang berbeza

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates