Bila Suamiku Jatuh Cinta Lagi

4:41 PM Sue Izza 27 Comments

Sebu rasa di hati nak menulis,nak meluahkan,tapi tetap kena lepaskan juga tak boleh simpan dah rasa yang terbuku ni.Cemburu rasa nak menangis pun ada,tapi dok tahan je.

Belum sampai 3 bulan usia perkahwinan,sudah di uji bila suami tersayang jatuh cinta dengan "si dia".
Mungkin sudah takdir kan,redha je la,selagi Cik Sue tak di abaikan.Selagi cukup makan minum dan perhatian,cumanya kena sabar je la lebih sikit lepas ni bila  en suami akan kuar 'dating' dengan dia.Tak tahu la masa dan ketikanya,mungkin seminggu sekali,sebulan sekali,tak tahu la Cik Sue,malas nak amik tahu.

Hurmmmm katanya 'si dia' sangat menggoda,memang mengatasi Cik Sue ni.Apa nak di kata memang tip top,terpaksa akui,maklumlah Cik Sue banyak kekurangan dah sekarang,pipi dah jadi kuih pau huuhuuuu....

Tengok macam mana la Mr D tak jatuh cinta kat 'si dia'
cik sue asyik simpan kuih pau dalam pipi huhuu


Semoga kasih sayang Mr D tak berubah,walau dia dah jatuh cinta ngan 'si dia',dan semoga Allah merahmati rumahtangga kami ke akhir hayat serta melimpah rahmat dan rezeki.Semoga ada tempat tuk cik sue di hati dia hingga ke akhir hayat.

Dan tuk 'si dia',layanlah suami saya baik-baik,huhuuu.....nak tahu siap 'si'dia tu?

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Haaaaa ini la bendanya yang buat Mr D ku jatuh cinta
hehehehhe..
Maggi Kambing D'laila MMA Santai Corner,Nilai

Mr D makan sampai kelu tak terkata,bila tanya apa rasa,dia angkat ibu jari je,
pastu hirup sampai licin...fuhhhh...
Siap cakap nanti datang kita order ni lagi tau
ini menu baru yang memang wajib la korang cuba kat kedai kak laila ni,nak pi sini korang waze je MMA SANTAI CORNER,sampai sana cari kedai yang tulis d'laila  mee udang,tak rugi ,memang di rekemen.
Daging dan tulang dalam maggi ni dah maca, gear box dah,kuah dia perghhh hirup memang tak pandang kiri kanan dah,comot pun comot la hehhehe.
Wajib cuba!!!

bisik-bisik:
Haahaaa jangan marah ye,semoga kasih sayang kami kekal ke syurga,doakan kami ye.
Love U so much Mr D.



27 comments:

  1. jangan jatuh cinta dengan Dlaila nya sudah la

    ReplyDelete
  2. Baca tajuk pun macam tak percaya jatuh cinta kat ppuan lain..hehe..apapun K.Ma doakan Sue & hubby semoga kekal bahagia hingga ke Jannah & dikurnikan anak2 yg comel & bijak :)

    ReplyDelete
  3. Moga cek sue dpt anugerah payung emas di akhirat kelak. #eh

    ReplyDelete
  4. Bertabahlah wahai mek sue. Jatuh cinta ngan maggi kambing takpe, mek sue pun nanti boleh duduk makan sekali hehehehe. Pipi gebu pau pau pun cik abang sayang lagi :D

    ReplyDelete
  5. Ish! Counting days nak balik smnjung ni. Hahahha.

    ReplyDelete
  6. cittt suspender jaa cik sue ni tau hahahaa. Tp nampak sedapnya maggi kambing tu

    ReplyDelete
  7. Hihihi......comel je...ingatkan apa la....

    ReplyDelete
  8. Hihihi......comel je...ingatkan apa la....

    ReplyDelete
  9. Erghh. Kak sue ni. Baru nk marah Mr D tu.. huhu. Tp ending nk marah jugak laaaa.. Sbb sedspnyaaaaaa!!!!!

    ReplyDelete
  10. ....dah pandai twist cerita niiii....anak didik niiii ahahahaha!

    ReplyDelete
  11. hahaha..ingat apa tadi kaksue.. tapi memang nampk sedap makanan tu... Kaklaila memang masak sedappp

    ReplyDelete
  12. kalu baca tajuk je mmg tak pikir lain dah... fuhh..!

    ReplyDelete
  13. Sedih... sebab terbaca. X mau.. x rasa aritu..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq

    ReplyDelete
  15. ceh.. sabo jelah.. hahhaha.. saspen je tajuk.. tengok maggi kambing tu macam lazat jerrrr.. tapi jauh la plak nk g try makan.. kite ni dok ateh gunung.. haha Petua Orang Lama Hilangkan Stretchmarks

    ReplyDelete
  16. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  17. teka lain skali maggi kambing da...haha terbaik nampak maggi kambingnya..
    Semoga sue dan hubby bahagia selalu...

    ReplyDelete
  18. Beza gila gambar dulu dgn sekarang...

    ReplyDelete
  19. memang rasa terliur tengok Maggie Kambing tu....memang patut hirup kuah sampai licin....haha....

    ReplyDelete
  20. bila makan satu Maggie Kambing ni rasa nak tambah satu lagi bila tengok gambarnya....

    ReplyDelete