Penghantaran Sandwich Pertama di Malaysia : Garsa Kitchen

10:40 AM Sue Izza 8 Comments


Breakfast apa korang pagi tadi? Ada yang suka sandwich? tapi malas nak buat,tau adadepan mata dan ngap masuk mulut? Jom order sandwich super sedap dari Garsa Kitchen ni.Memang tak menyesal,sandwich yang padat dengan inti berbagai,korang boleh pilih masa nak order.

cite sabtu lepas,malas nak masak,order je.
Ada inti tuna,ayam,daging,telur dan lain-lainlagi,nanti tengok menu kat bawah ye.Cik Sue memang teruja betul la masa tukang hantar ni buat penghantaran,dah la kotak cantik,isi sedap,tak sempat sampai umah,dalam kereta dah buka,ngap dulu.Rasa je kononnya,tapi dah suku kena ngap hahahha.
Balik terus letak dalam peti ais tunggu Mr D balik,dannnnn dia juga setuju memang sedap,berbaloi dengan harga.

ni campur,yang fiesta punya,super sedapppp
Sandwich Garsa Kitchen ni memang sesuai la kalau tiba-tiba bos suh buat meeting kat office kan,call je 2 jam sebelum,konpem sampai.Sesuai juga buat buah tangan nak pi umah kawan ke,melawat kawan-kawan ke,atau nak bawa pi berkelah pun ok.Ha kalau ada jamuan kat sekolah anak-anak pun ok order ni.Budak-budak pun suka la makan kan,makanan sihat ni.



Nak order?
Whatapp je ke 011-32916119 (9 pagi hingga 9 malam)
Bagi butiran berikut :

Nama:
Nombor Telefon Bimbit:
Tarikh dan masa :
Alamat untuk penghantara / Self Pick Up:
Minimum Order : RM40

Nanti tukang hantarnya akan call untuk konpemkan penghantaran.
Oh ya,korang yang tinggal di luar kawasan seperti di atas, seperti Bangi , Putrajaya, biasanya mereka akan buat road tour pada hari dan tempat tertentu untuk pickup oder. Kena tengok update kat media sosial diorang la,kat fb dan insta ye.

Instagram : https://instagram.com/garsa.kitchen
Facebook : https://www.facebook.com


Ni pulak menunya :
.
BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)
.
EGGSTACY
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)
.
TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
FIESTA (mixed sandwiches)
L RM45


bisik-bisik:
Insya Allah nak order lagi,buat makan-makan kat umah ke kan hehehe..

8 comments:

  1. Mmg sedap sandwich Garsa Kitchen. Box dia cantik sesuai buat hadiah....
    Sue : Kak.Nina nak sekotak.!! Hehee...

    ReplyDelete
  2. serius sedap..
    kalau dekat mmg tiap² minggu order

    ReplyDelete
  3. area nilai xde ek? kalau ada senang hidup..haha x payah kluar cari mkn da, tempah jer

    ReplyDelete
  4. sedap sgt,lain kali rasa nak order lagi..

    ReplyDelete
  5. sedap sgt,lain kali rasa nak order lagi..

    ReplyDelete