17 September 2015

Baca Part 1 di SINI

Keriangan kami di Family Day bersambung lagu di hari kedua iaitu hari terakhir.Pagi-pagi lepas sarapan semua dah excited nak zumba,dengan cikgu zumba yang professional gitu,bukan kami je excited,grup dari ambank kalau tak silap,pun tumpang sekaki tau hahha..giler tak best bila Razzwey yang conduct zumba hahahha....meriah,bukan setakat crap kaki bersenam ,perut pun cramp dok gelak heheheh.



Bergelek sakan masing-masing,bukan saja anak dara,mak-mak dara pun sama naik,haaaa bapak-bapak orang pun tak lepaskan peluang tu hehehe nak tengok videonya? klik SINI
Jaga-jaga kang korang pun tergelak-gelak nanti.


Habis zumba yang mana larat tu semua ngikut jungle trekking ke air terjun atau jeram,tak de la jauh mana dalam 15-20 minit je,jalan kaki di laluan yang tak payah panjat-panjat pun.Cik Sue? konpem la ikut,walau kaki tak berapa sihat kan,gigih jalan slow-slow ,walau kat belakang sekali ,sib baik ada hero teman ngeeee.




Sampai kat jeram ingatkan budak-budak je excited,mak bapak budak pun terlebih excited,lupa diri masing-masing anak dok tengok hahaha.Masing-masing tunjuk skill,terjun tiruk la,terjun berpusing la,gayut tarzan la,macam-macam.














Pendek kta macam-macam pesen la diorang ni,yang dok photoshoot iklan cosmoderm dalam air la sampai lemas-lemas hahah nak tengok? klik SINI
Yang dok buat iklan gadjet pun ada,yang anak-anak bawa diri masing-masing je la,mak pak korang dah lupa diri,hehehee.
Dah puas berendam dalam jam 11 kami gerak balik ke resort,siap-siap packing nak makan tengahri dan checkout terus.





Memang sangat family day kali ni,harap setiakawan dan semangat kekeluargaan kami ini di pelihara Allah dari pandangan jahat manusia yang iri hati.Semoga hubungan ini kekal ke akhir hayat walau suatu hari tidak lagi berjumpa seperti ini.Tercapailah objektif barisan ajk dan ahli untuk mengeratkan silaturrahim dan bersosial bersama keluarga dan rakan-rakan.

Terima ksih banyak kepada barisan penaja:

1. Cosmoderm-produk dan hamper
2. Qasehsu-hadiah cabutan bertuah
3. Azzuha Travel & Tours-Tshirt 
4. KaryaSeni-Buku pelbagai jenis
5. Buku PTS-Pelbagai buku
6. Kaio Studio-photographer dan videographer rasmi
7. Dkna- Ephyra
8. AJ Cetak District-Tshirt

Semoga kita berjumpa lagi di gathering atau program yang lain,love u olllssss....

bisik-bisik:
Bukan mudah mengumpul sekian-sekian orang dan menyatukan hati untuk satu matlamat tanpa hasad dengki dan iri hati.Kalau nak tahu tentang Kelabbloggerbenashaari,tanyalah,jangan main teka-teka,pastu buruk-burukkan dengan fakta yang kamu tak tahu,dosa kering je dik.Tak tahu jangan buat-buat tahu.Kalau nak tahu meh kita jumpa,kita cerita.Kami tak kacau orang,jadi tak perlu kacau kami.
















7 singgah dan taip sket..

wow! meriahnyaaa... seronok tengok....

REPLY

luv u kakak! thanks for everything!! hehehehehe ;)

REPLY

Setuju sangat dengan akk! Eh kak org maybank la bkn ambank! HAhahahaha.... thank kak sue n ajak! Evvent awesome!

REPLY

syoknya tak terkata.... tahniah team purple juara!!!

REPLY

Pesanan khidmat ringkas tu mohon tempek kat fb as public!

REPLY

bisik2 tu diorang tak dengar..meh kita shou out 88 kali ...ahahahaha


terbaik sue....team terbaik akak pernah ada sepanjang hidup.....

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates