20 September 2015


Nak kurus,tapi malas diet? Malas nak bersenam beria sangat? Dan tak nak pil pahit-pahit macam ubat? Haaaa ni Cik Sue ada supplement ala-ala gula-gula kunyah-kunyah je,hehehhe
2 biji je setiap hari sebelum sarapan,tak yah bancuh-bancuh,amik sambil-sambil siap nak pi keje tu,kunyah-kunyah je ,mudah.

Nak tahu kelebihan produk ni? nah :

Maklumat produk ; Kebaikan/Fungsi produk -
--> Membuatkan rakan anda jeles
--> Membuatkan anda sangat selesa dengan penampilan
--> Membuatkan anda kenyang sebelum amik lunch 
--> Membuatkan anda bertenaga walau skip lunch
--> Membuatkan anda terpaksa beli seluar baru lebih kecil
--> Membuatkan kawan anda minta rahsiaa sebenar
--> Membuatkan anda menyesal kerana tidak ambil dari dulu
--> Membuat kawan2 anda puji anda lain sangat. 
--> Membuat anda bangga dan yakin dengan diri anda


Oh ya,jangan risau,tak pahit ye dek non semua,rasa avocado ada manis-manis,tapi kan Cik Sue rasa macam perisa jambu batu heheeh tekak cik sue la.Antara bahan kandungan dalam Garciia Candy ni adalah  Garcinia Cambogia, L Camitine, Green Tea, Hoodia, Acai berry .Setakat ni jualan produk ni memang laju la,laris macam pisang goreng panas.

Kalau nak tahu lebih lanjut korang boleh ke page Rahsia berkesan kurus atau korang boleh hubungi

nombor whatsapp 0196335690 (Sis Ika dari Procrowd Holdings Sdn Bhd)


Ini testimoni Cik Sue :
-Hampir 2 minggu amalkan Garcinia Candy ni,badan rasa lebih ringan dan proses pencernaan lebih lancar.
-Ada pengurangan walaupun sedikit dalam 1-1.5 kg dalam masa 2 minggu.itupun sebab Cik Sue kurang minum air.
-Makan apa saja supplement kena minum air secukupnya ye,sekurangnya 3 liter ehari bergantung kepada badan,tapi sebab kan aktiviti tak menentu Cik Sue terkurang minum.
-Kesan bergantung kepada individu.


2 singgah dan taip sket..

ni yang tergoda ni... nak kurussss.. eh tetiba. hihihi

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates