04 September 2015




Hambekkkk...besor gedabak ha Cik Sue bagi satu set Ayam Kenny Rogers ni,Ni la menu baru yang Cik Sue cuba semalam,2 bulan je oiii menu ni ada rugi la sapa tak cuba.Kenny Rogers Roasters banyak kenangan kat Cik Sue ni,tempat dating feveret zaman bercinta ngan Mr D hehehe...restoran best ,cantik,makanan sedap-sedap haaa nak apa lagi,kami penah lepak berjam2 sampai nak tutup tau hhaahahaa..ehhh mengimbau lak.

Menu baru ni nama dia Kenny's Honey Glazed Chicken,ayam panggang bersalutkan madu dan herba perapan yang memang membuatkan tekak amattttt bahagia tau dapat ngap ayam ni.Tak caya eaa cer tenung gambo kat atas lama-lama skit hahahhaa...errr sendiri pula terliur,kena repeat ni.

i love KRR
seperti biasa la desert kenny,eskrem yang menggoda tekak heheh
okeh sumpah sedap,walaupun semalam akif je yg makan,Cik Sue memang akui
desert KRR semua sedap.

ni buktinya,walau mak pak dia dok meja lain,sanggup dok ngan kitaorg,
khusyuk makan eskrem
Selain resepi yang sedap-sedap ayam kenny's ni,Cik Sue cukup suka sebab menunya rendah kalori,memang sihat.Hidangannya pun lengkap dengan sayur karbohidrat semua ada.Cukup lengkap khasiatnya.



Hidangan lazat  Kenny’s Honey Glazed Chicken boleh dinikmati dalam tiga pilihan hidangan tau,jadi korang boleh pilih set mana yang korang suka ye. Honey Glazed Chicken Meal, Honey Glazed Chicken Lite Meal dan Honey Glazed Chicken Soup Meal.



Dannnnnn tawraan istimewa untuk para pemegang Kad KRR boleh menikmati tawaran promosi bersama menu ni : 


a) Tambah RM 3.50* untuk Soup of the day & Single Happiness ATAU Iced Lemon Tea dengan pembelian hidangan Honey Glazed Chicken Meal sahaja.

b) 5% diskaun bagi jumlah keseluruhan bil dengan sebarang pembelian Kenny’s Honey Glazed Chicken.

Tapiiii,sah dengan pembayaran menggunakan kad dan kena makan kad restoran je tau,tak leh bawa balik atau take away.


Serius Cik Sue nak ajak Mr D repeat la,terasa-rasa lagi kat tekak rasa manis-manis rangup ayam ni semalam alahaiii..lagipun kami dah ada kat KRR,anda bila lagi? jom2 dapatkan maklumat lanjut di sini ye:


Untuk maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers ROASTERS, 

sila hubungi 03 - 2119 9888. 

Anda juga boleh melayari www.krr.com.my 

atau 



antara geng yang datang makan sama-sama Cik Sue semalam,masing-masing senyum ,dah kenyangkan hehehe

bisik-bisik:
Nak pi dating lah,menyemai kasih dan memuaskan tekak di Kenny's,always my feveret hheheheh..

7 singgah dan taip sket..

oh lama betul tak kena kenny roger nih, rasa nak kena try jugalah bulan ini

REPLY

Fuyooo nampak sedap dan meyelerakan la Sue..Nanti nak g jugak laaa

REPLY

Lama betul dah tak makan kat Kenny Rogers ni

REPLY

kak sue, blanje ai plisssss....

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates