Qurta Anta by Amar Baharin : Untuk lelaki lebih bergaya

10:03 AM Sue Izza 20 Comments

Korang perasan tak sekarang ramai lelaki-lelaki Malaysia ni dah mula pakai kurta ,jubah dan fesyen-fesyen seangkatan? Nampak bergaya kan,ada yang pakai dengan slack ,ada yang pakai dengan jeans je.Bagi Cik Sue nampak stylo la,santai je,sesuai tuk pelbagai majlis,mudah juga di gayakan.

Ahad lepas Cik Sue bersama kawan-kawan Kelabbloggerbenashaari di jemput ber"hi-tea" dengan pelakon Amar Baharin yang ingin memperkenalkan Qurta keluarannya sendiri,iaitu,Qurta Anta Basic di bawah jenama Amjifa Exclusive 


Sesi penerangan dari Amar dan kami di beri contoh Qurta untuk di lihat sendiri kualitinya,menggunakan kain Italian Cotton memang sesuai la dengan cuaca kat Malaysia ni,kainnya pun tak de la mudah sangat berkedut.Warna yang di keluarkan pun cantik-cantik sesuai untuk yang berkulit cerah atau gelap.



Oh ya ,Qurta Anta ni SLIM FIT ye ,so memang agak fit sikit ke badan anda la,petua dari Amar kalau pakai saiz M amik la saiz L,satu saiz lebih besar,tapi bila tengok kawan-kawan lelaki pakai masa tu memang ngam-ngam ,baru la Cik Sue tahu macam tu rupanya cara pemakaian  orang lelaki ni heheheh.



Selain dari itu,Qurta Anta ni memang mudah untuk wuduk sebab ada zip di bahagian lengan ,so tak yah la susah-susah nak bukak baju lak ye nak amik wuduk hehehhe.sinsing je lengan baju atau lipat je,bukak zip dulu ye.Haa contoh macam Lan Careno tunjuk kat bawah ni.




Tak lama lagi pulak,Amjifa Exclusive akan keluarkan set bapa dengan anak pulak kata Amar,jadi mana yang nak pakai sedondon ngan anak lelaki tu apa laki,pegi belek-belek facebook dan instagram diorang ye,kang habis jangan nangis.Nak nampak hensem bergaya ke majlis-majlis bersama anak kan,harus la sedondon gitu.

Lupa nak bagitau harga Qurta Anta ni RM139 include postage (sm/ss),berbaloi la bagi Cik Sue dengan kualiti kainnya.

 Untuk pembelian Qurta Anta Basic, boleh ke laman sosial 
Amjifa : Instagram : Amjifaexclusive 
WhatsApp : 0166860645 
Email : amjifaexclusive@gmail.com 

Dan Amjifa juga sedang memncari agen-agen online sebab penjualan memang banyak melalui online jadi sapa yang berminat boleh hubungi talian di bawah ye:

Rakan Niaga : Amjifaexclusive KL WhatsApp : 0169696891




20 comments:

  1. Mengancam warna-warnanya! Nak satuuuuuuuu hehe

    ReplyDelete
  2. smart sangat!
    kena beli satu kat husband ni supaya dia segak di pagi raya..

    ReplyDelete
  3. Smart giler kannn... sbb aku pakai lagi berganda smart tu... hahaha

    ReplyDelete
  4. suami Yanie kata sangat selesa kainnya.. memang best

    ReplyDelete
  5. Harus rembat satu ni.....!! cantik

    ReplyDelete
  6. Harus rembat satu ni.....!! cantik

    ReplyDelete
  7. Harus rembat satu ni.....!! cantik

    ReplyDelete
  8. function zip tu mcm lain dari yang lain.
    betul jugak dia buat mcm tu
    xyah susah2 nk lipat lepas ni amik wuduk.
    boleh rekemen nie.

    ReplyDelete
  9. Fuhhh dapat pakai ni time raya mmg segak..

    ReplyDelete
  10. Thanks kak sue, belanja kita sehelai... Hahahaha

    ReplyDelete
  11. Thanks kak sue, belanja kita sehelai... Hahahaha

    ReplyDelete
  12. Thanks kak sue, belanja kita sehelai... Hahahaha

    ReplyDelete
  13. Smart hijau tu...belanja lah sikit kak sue

    ReplyDelete
  14. Smart hijau tu...belanja lah sikit kak sue

    ReplyDelete
  15. smart yg pkai baju oren tu... #eh

    hehehe.. dah boleh fikirkan hadiah utk bestday husband..

    ReplyDelete
  16. smart kannnnn ... bg kat adik lyssa mesti nnti dia nampak lagi ensem . eh :D

    ReplyDelete