Jom ikut jelajah PTS ke Kedah

3:51 PM Sue Izza 6 Comments

Yeayyyy Jelajah PTS dataang lagi kali ni di bahagian utara pula bersama penulis ikon PTS iaitu  Dr. Khairul Nizam dan Puan Mardiana Mat Ishak yang dikenali sebagai penulis kreatif bagi buku Buat Pahala Free Gaya Rasulullah dan Super Woman . Mereka akan berada di kedai Buku Hasani Kedah dan Pulau Pinang.

Sesiapa yang teringin nak berjumpa dan beramah mesra dengan penulis ni dan membeli buku-buku mereka sila tanda di kalendar anda dan setkan alarm di handphone canggih anda tu tarikh 30 dan 31 Oktober 2015 ye,nanti ada yang menangis terlupa tarikh lak.


ok kat bawah ni sedikit info penulis yang terlibat ye,nak berkenalan boleh la,pi jumpa diorang kat sana ye.Penulis-penulis hebat ni,rugi tau,boleh jumpa berdepan lagi,boleh tanya macam-macam :


INFO PENULIS:

Nama penuh:
Dr.Khairul Nizam bin Zainan Nazri

Pencapaian Akademik:
Doktor Falsafah bidang Usuluddin (Al-Quran dan Hadith)
Ijazah bidang Islamic Revealed Knowledge in Hadith

Penglibatan aktiviti:
Ahli panel penilai MQA
Editor lebih 30 buah buku
Ahli kongres Profesor Negara
Lebih 50 siri program motivasi
Lebih 500 ceramah keagamaan
Timbalan Dekan (Akademik & Penyelidikan), Fakulti Al-Quran dan As-Sunnah, Universiti Sains Islam Malaysia


Haaa Cik Sue bagi biodata sorang je dulu ye,yang sorang lagi tungguuuuuu ada surpriseeee...hehhehe

bisik-bisik:
bila la jelajah ni nak sampai kl ni,tungguuuuu...

6 comments:

  1. Jauhhh nak pi... tggu diorg pi johor la hehe

    ReplyDelete
  2. Walaupun jauh tapi menarik ni! Jom pakat pi seranggggggg

    ReplyDelete
  3. Jauh tu... Tunggu mai KL la nak jelajah buku². Hehe... Thanks info ya Sue.

    ReplyDelete
  4. Kedah?? ermmm boleh balik kampung terus nie

    ReplyDelete