10 November 2015

Apa cerita ni? Siap chef turun padang? nak main bola ke? hehehe...Mesti la nak memasak..ehhhh bukan-bukan.Meh nak cerita,jom mana2 yang teringin nak jumpa chef-cehf hebat ni,esok je ni masa yang ada ni.Ha masa ni la nak minta segala tips segala petua ye.

Kali ni Jelajah buku PTS ke Pantai Timur pulak,dengan tema masakan,fuhhhh ni kalau dekat-dekat ni memang Cik Sue pun serbu ni,bila lagikan nak jumpa chef-chef hebat cam Chef Hanieliza, Chef Fazalina dan Chef Azian ni,diorang akan hadir ke  kedai-kedai buku SMO Bookstore di Terengganu dan Kelantan pada cuti Deepavali ini. Temui mereka secara live dan anda berpeluang beramah-mesra dengan mereka secara lebih dekat pada 10 dan 11 November ini! Ha esok je tinggal cepattt....



INFO PENULIS:
CHEF HANIELIZA

Nama:
Hanieliza Kamarudin
Asal:
Kuala Lumpur
Tempat tinggal:
Kerteh, Kuala Terengganu
Aktif demo masakan:
1. Rancangan Wanita Hari Ini
2. Rancangan Nasi Lemak Kopi O
3. Kedai buku MPH, Mid Valley
4. Kedai buku Popular, IKANO

Antara buku yang telah dihasilkan:
1. 500 Kompilasi Resipi Chef Hanieliza
2. 101 Resipi Menggunakan Pemanggang
3. Senangnya Memasak Makanan Barat
4. Resipi Daun Limau Purut


2 chef lagi? Tungguuuuu nanti Februari 2016 diorang akan turun padang lagi,so tunggukan update dari Cik Sue lagi ye mana lokasi diorang turun,Keep reading my blog ok,ecehhhh...hehhehe

bisik-bisik:
Buku dah beli,bilaaaa la nak jumpa penulis ni huhuu...



6 singgah dan taip sket..

Best ada buku resepi ni. Nnt mcm2 nak mencuba.

REPLY

Bestnyaa.. InshaAllah ada rezeki akk tu jumpa penulis buku resepi tersebut

REPLY

Seronoknya....cita cita nak jadi chef tak kesampaian...

REPLY

baru nk jinak2 msk.. klu dpt jmp .. mesti best..

REPLY

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

REPLY

Beetuah badan kalau dpt jumpa k liza :-)
Idola dapur aida tu, sue ...

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates