25 November 2015

Haishhh,dah nak abis tahun 2015,meamng tahun Cik Sue sangat-sangat buat tak tau dan tak peduli berat badan.walaupun 2015 melangsungkan hari bahagia,tak heran oun nak turunkan berat badan,haaaa..nampak tak? orang lain nak kawin gigih diet ,jogging bagai,gue nak kawin melantak macam hapa je hahaha..sebab tu jadi pengantin comel kikiki.Tapi dah nak abis tahun ni,dah mula terasa.Badan dah tak selesa nak bergerak,kaki dah mula sakit nak menamoung,urmmmm dah over Cik Sue ni,lupa diri,lupa dunia huuhuu.

Insya Allah,nak cuba kontrol berat badan lepas ni,tapi bukan la diet "keras" ala atkins atau tahan lapar dah,cuma nak konsisten senaman dan jaga makan dulu,bukan nak kurus sangat,nak elakkan penyakit je.Dan baru-baru ni happy sangat bila di beri peluang mencuba satu jus yang baik dan sesuai untuk Cik Sue,bukan semata-mata untuk menguruskan badan tapi lebih kepada membaiki sistem pencernaan dan fit kan badan,

comey dok model hehheheh

1 sudu setiap pagi dan malam
Haaaa inilah dia Juzfit Mixed Fiber Juice, first time cuba Cik Sue terus suka,rasa masam-masam manis,kalau ambil pagi memang sedap tuk tekak.Cara pengambilannya pun senang,tak payah bancuh pun:

1 sudu pagi sebelum breakfast
1 sudu malam sebelum dinner

Tips untuk lebih berkesan : Minum air masak 3 liter sehari,jaga pemakanan,senaman yang konsisten walau senaman ringan.Insya Allah dalam masa seminggu dah boleh lihat kesannya.

Testimoni Cik Sue:
Cik Sue dah cuba dalam seminggu ,Alhamdulillah badan rasa lebih ringan dan sistem pencernaan memang lancar.Selera makan pula boleh di kawal,malam-malam pun dah tak makan nasi,balik kerja lalu kedai yang menu sedap-sedap pun masih boleh kawal nafsu makan terutama malam.Keseluruhannya selama seminggu ni rasa lebih bertenaga la.


Yang bagusnya bahan-bahan dalam Juzfit ni memang semulajadi dan berkhasiat dari ekstrak buah-buahan  :

Garcinia Cambogia yang boleh mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga 

Acaiberi pula membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh dan mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita. 

Prun berperanan sebagai menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak 

Kurma merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga. 



Kelebihan JUZFIT ialah membantu:

Membakar lemak 200% lebih effektif
Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
Menambah tenaga anda
Membaiki sistem pencernaan (lawas)
Meningkatkan imunisasi badan
Sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox



Untuk korang yang nak dapatkan produk ni boleh lihat detail di bawah ni ye :

Harga : RM75.00 sebotol (Semenanjung Malaysia
Harga : RM80.00 sebotol (Sabah & Sarawak)

Website : www.juzfit.com.my
Instagram : Juzfitofficial
No Tel HQ: 016-6606890
016-6656490


bisik-bisik:
Nanti dah abis sebotol Cik Sue updatekan ye apa kesannya,jadi ke tidokkkk heheheh

6 singgah dan taip sket..

Haishhh tak boleh jadi ni ... kang Sue jadi slim melim, kalah kak long gini! hehehhe

REPLY

nak slim kan jugak la.. slimkan perut. hehe tpi makan tkleh nk kontrol ag mcm mnem tuu

REPLY

Nie yang kena slim ngak pasnie...

REPLY

nak kurusss ! tak mo gemookkk.. hihi

REPLY

nak tny, berkesan tak juzfit ni?

REPLY

Ade kelulusan kkm x?

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates