Demora Intensive Skin Repair : Berkesan dalam 7 hari

3:34 AM Sue Izza 17 Comments


Korang pakai skincare atau produk muka apa sekarang? Meh Cik Sue kenalkan produk yang masih baru lagi di pasaran.Cik Sue dah cuba dah,memang best.Seawal 7 hari dah ada kesan kalau pakai konsisten la,dan ikut cara yang di beri.Tapi bergantung kepada si pemakainya juga la,setakat Cik Sue pakai memang ada kesan.Jom tengok info-info produk ni.

kita dah try

DEMORA INTENSIVE SKIN REPAIR ni adalah produk serum yang di hasilkan  dari gabungan ekstrak bunga paenia dan akar ginseng yang sangat berkualiti tinggi,hasil kajian makmal oleh pakar kimia yang bertauliah dan di yakini.


Apa yang ada dalam set DEMORA INTENSIVE SKIN REPAIR ni?

1. Mineral Soap
Sabun pembersih yang mengandungi serbuk mutiara,mica,sodium sulfate dan agen pencerah untuk membersihkan kekotoran dikulit wajah anda.

2. Purifying lotion
Toner penyegar digunakan untuk menutup liang pori yang terbuka selain dari membuang lebihan  minyak dimuka. Ia terdiri dari ekstrak bunga rose, ekstrak minyak kelapa dara,ekstrak kanji jagung, ekstrak bunga paeonia,ginseng serta agen2 penegang yang aktif lain

3. Cc cream
Krim pelindung matahari yang mengandungi spf30 untuk melindungi kulit dari sinaran uvA/uvB untuk mengelakkan kulit terbakar dan tidak sekata.
Ia juga digunakan untuk menutup cela di wajah.
Kandungan yang terdapat didalamnya seperti alpha arbutin,vitamin B3,mineral,iron serta agen pelindung kulit.

4. Serum Treatment
Serum yang diformulasi dengan teknolongi nano bagi mempercepatkan proses serapan ke dalam lapisan kulit. Ia digunakan sebagai serum untuk mencerah,melembap dan menghilangkan bintik2 hitam serta jeragat di kulit wajah
Bahan2 yang terkandung didalamnya iailah ekstark bunga paeonia,ektsrak buah pear,ekstrak kacang soya,akar pokok ginseng,ekstrak daun melia, salix alba dan agen2 aktif yang lain


Apa kebaikan produk ni?

* Mencerah,memutih dan menggebukan kulit

* Melembap dan menaturalkan ph balance

* Memudarkan jeragat dan bintik hitam

* Mengecilkan liang pori yang terbuka

* Menegang serta menanjalkan

* Membuang lebihan minyak

* Mensekatakan tekstur kulit



Haaa amacam,dah tau kan,kebaikan dan bahan-bahan serta apa yang ada dalam set ni? Jom tengok cara nak pakai pulak supaya cepat kesannya.

1. Mild Cleansing Bar (MEMBERSIH)

-Gunakan sabun sebagai pembersih muka,ambil buih sabun dan gosok ke muka termasuk bahagian leher.
- Kemudian bilas dengan air biasa dan lap

2. Skin Perfecting Toner (MELEMBAP)

- Spray toner terus ke muka tanpa guna kapas atau cotton ball
- Kemudian sambil dap2 dan tepuk2 ke muka hingga ia masuk ke dalam liang roma
- Elak kan spray di kawasan mata dan keliling mulut
- Tak perlu spray hingga ke paras leher

3. CC cream + Primier Spf 30 (MELINDUNG)

- Sapukan krim pelindung ke muka dan bahagikan kepada 5 titik iaitu dahi,hidung,pipi dan dagu
- Kemudian sapukan sekata dan boleh lah mengunakan bedak asas diatasnya
- krim pelindung ini adalah mesra solat dan diyakini

4. Serum Intensive Repair ( MERAWAT)

- Titiskan 3-5 titik serum dan sapukan ke muka sambil membuat sedikit urutan menaik ke atas dari bawah dagu
- Lebihkan sapuan untuk dikawasan yg bermasalah
- Boleh disapukan hingga ke paras leher

5. Floral Mask

- Ambil satu sudu gel masker dan sapukan nipis ke muka
- Biarkan seketika selama 15minit
- Kemudian bilas dengan air biasa
- Boleh dipakai pada bila2 masa dan dalam keadaan relax
- Digalakkan menggunakan masker ini 3x seminggu untuk kesan yang terbaik
- Masker ini akan menjadikan kulit lembut dan lembap serta glowing


Waktu Pagi

* Sabun Pembersih
* Toner Penyegar
* Krim Pelindung


Waktu Petang
- Sabun Pembersih
- Toner Penyegar
- Krim Pelindung

Waktu Malam
- Sabun Pembersih
- Toner Penyegar
- Serum

# Untuk 2 minggu awal penggunaan digalakkan untuk memakai serum pada waktu pagi,petang dan malam
# Selepas 2 minggu hanya perlu memakai serum pada waktu malam sahaja

Okeh meh nak kongsikan pulak komen Cik Sue lepas try produk ni selepas 2 minggu :

-Masker tu best sangat pakai,selesa di muka,rasa segar sangat
-Cik Sue suka betul dengan sabunnya,lepas cuci rasa tegang je muka
-Lepas 4 hari pakai,parut mula nampak pudar.
-Kulit muka pun kurang berminyak.


Nak try tak ? Detail kat bawah ni ye :


Untuk Permulaan Ni Harga Rm 149.90. Dan Anda Akan Dapat Mask Percuma Bernilai Rm 49.00

Untuk maklumat lanjut boleh lawati :-
facebook: https://m.facebook.com/demorabeautycare/
Instagram : DemoraSkinRepair


Untuk pembelian:-
Whatssap : 019-2321580

17 comments:

  1. Bolehlah buat hilangkan parut jerawat ni

    ReplyDelete
  2. Makin cantik la cik sue lepas ni..

    ReplyDelete
  3. Bagus 1 produk lengkap utk penjagaan wajah...x payah pikir nak cari lain...good review sue ^_^

    ReplyDelete
  4. wahh memang best kan..suka gak sabunnya..

    ReplyDelete
  5. Parut / Kawah campak boleh kembali normal x? Nk gak cantik tomey cam Puan Sue.

    ReplyDelete
  6. Parut / Kawah campak boleh kembali normal x? Nk gak cantik tomey cam Puan Sue.

    ReplyDelete
  7. Wahhh menarik ni... Terutama part jeragat...

    ReplyDelete
  8. Menarik nie Sue..nak jugakkk..hihihi..

    ReplyDelete
  9. Menarik nie Sue..nak jugakkk..hihihi..

    ReplyDelete
  10. Lengkap ... semua ada dalam satu set penjagaan kulit wajah :)

    ReplyDelete
  11. Tengah cari produk yg leh ilangkan bintil minyak

    ReplyDelete