28 December 2015

Akhir-akhir bulan ni,time "bulan mengambang" mula la jerawat bermaharajalela di kulit muka Cik Sue ni,memang buat mood jadi tak baik je la,Dok depan tv pulak tangan tak reti diam ,dok picit jerawat,dah berapa kali kena tegur ngan en suami tu.
Tapiiiiii kali ni dah jumpa serum yang power untuk jerawat degil ni,tak yah picit-picit dah,tak sempat nak picit pun.Nak tau haaaa ini lah SERUM JERAWAT DANISKIN.Cadangan dari kawan suruh pakai produk ni,memang berbaloi dan berkesan tuk Cik Sue dan Mr D pun pakai.


botol comel ,masuk beg je.

haaaa ni la dia

Jerawat Mr D : Selepas/sebelum
cepat je kecut dan tak yah picit2
ni selepas 1 hari tau ,sapu 2 kali je
sebelum/selepas
tak nampak sangat sebab jerawat halus2
ni selepas 1 hari pakai 2 kali sapu

Testimoni Cik Sue :
-Bau serum ni wangi ,so tak kisah sapu kat muka hehehe
-cepat sangat kecutkan jerawat besar dan halus-halus
-jerawat yang merah-merah tu cepat je surut
-tak melekit time pakai.

Jadi sesapa yang nak gi dating ada dinner esoknya tapi malam ni ada jerawat,bolehla try,serius menjadi Cik Sue rekemen sangat kat korang.



Nak tahu serum ni dari bahan apa? 

Diformulasi dengan bahan terbaik
" ACNE BUSTERS & NANOWHITE "

===========================
Antara Formulasi ACNE BUSTERS
===========================

✅ Buah Pear
✅ Pokok Willow Putih
✅ Pokok Rehmania Chinensis
✅ Kacang Soya
✅ Daun Scuttellaria Baicalensis 
✅ Kulit Pokok Ouboku 
✅ Daun Pokok Mambu 
✅ Pokok Cordata Houttuynia 

" GABUNGAN TEKNOLOGI TERKINI "

✅ ARBUTIN 
✅ LINOLEIC ACID
✅ TOCOPHERYL ACETATE ( VIT E )
✅ ASCORBYL PALMITATE ( VIT C )
✅ COENZYME Q10
✅ GLUTHATIONE


Biasanya daun Mambu orang buat ubat chicken pox tapi kali ni di jadikan ubat jerawat dan memang berkesan untuk jerawat dan pudarkan parut di kulit muka terutamanya.Kelebihan serum ini sememangnya dirumus khas menghilangkan jerawat sepantas 24jam. Disamping itu, mampu menghilangkan kesan gelap pada bekas jerawat, Terutama jerawat di muka.Tapi yang bestkan kalau jerawat yang tak teruk sehari atau 24 jam je dah boleh surut dan sembuh tau,kalau yang teruk sikit tu 2 -3 hari la bergantung pada tahap jerawat tu.

Testimoni pengguna
Macam mana nak pakai? meh Cik Sue ajar.

Bersihkan tangan anda terlebih dahulu. Anda digalakkn mencuci muka dengan air suam kerana ia membuatkan liang roma dikulit muka kita terbuka. Akan menjadi lebih mudah meresap ke wajah dan kesannya akan menjadi lebih cepat. Picit Serum Jerawat Daniskin ke bahagian jari tangan dan sapukan ke kawasan jerawat. Lakukan 2 kali sehari iaitu sebelum anda memakai make up dan sebelum masuk tidur.

Macam mana serum ni berfungsi merawat jerawat kita sebenarnya?

Serum ini dicipta khas untuk percepatkan jerawat menjadi masak. Ia dapat kurangkan jerawat anda daripada menjadi bengkak terlalu lama. Bila dah bernanah pada jerawat, jerawat takkan membengkak,Pastu korang pakai je serum ni sampai jerawat pecah dan kering kemudian sembuh sendiri tau.Boleh je picit tapi kena dengan cara betul la,tapi tak yah la gatal tangan.Biar je sembuh sendiri.Insya Allah serum ni tak de kesan sampingan,boleh cuba dulu sikit kat kalau takut ada ruam atau kesan ye.Ibu mengandung pun boleh pakai tau.

Cik Sue suka sebab botol serum ni kemas dan tak mudah terbuka jadi boleh bawa ke mana-mana,kot la korang nak pakai kat opis pun boleh,nak pakai bila-bila pun boleh sebenarnya,tapi jangan la habiskan 1 botol sehari,jenuh pulak nak beli hehehehe.

Ada yang nak try tak? Meh tengok detail kat bawah,memang Cik Sue rekemen tuk semua yang ada jerawat Insya Allah serum ni boleh membantu.


Harga asal Rm75 sekotak  (Tidak Termasuk Postage)

Penambahan RM 5.00 untuk Semenanjung Sabah/Sarawak.



Jika  ada sebarang pertanyaan :

Anda boleh melayari laman sosial/web kami di




ataupun menghubungi sendiri di 

+60162777158 -  Hanie

bisik-bisik:
Memang Cik Sue akan repeat order ,dah muka kita jerawat suka nau bertandang kan huhuuu...

9 singgah dan taip sket..

Suka sangat serum ni..bestt..nad pun dah guna

REPLY

Warghh..ibu ngandung leh consume....nanti K.Sal sharing dgn kengkawan ya..

REPLY

kalao ada wedding esok, hari ni naik jerawat kat muka, kiranya sempat la jerawat tu hilang dalam tempoh paling singkat ni... best pulak produk ni

REPLY

macam bagus produk ni.. nak habiskan ubat jerawat kat rumah ni dulu

REPLY

blh sy tau ape kesan lepas awk pakai produk cosmoderm skincare

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates