Magic Spell? Magic Potion?

4:46 PM Sue Izza 4 Comments

Apa yang magic-magic ni? nak jampi orang ke apa? Ha meh Cik Sue cite ngan korang,pasal Magic Potion ni.Nak cantik kan? nak kulit mulus kan? Magic Potion boleh membantu,tak yah nak sapu-sapu,tenyeh segala,spray je.Cik Sue dah pakai memang best sangat.Hanya spray je kat muka,ye spray je tak yah nak cari tisu nak sapu ke calit-calit ke.Ye la sekarang orang semua nak cepat nak mudah kan,tapi nak yang berkesan,nah amik Magic Potion ni,bawa buh dalam beg,bawa je pi mana-mana,rasa nak pakai spray je.


Memang mudah menggunakannya,spray sprayyyy je,rasa mengantuk ke lesu ke,rasda muka dah kering ke sprayyyy je,mudah.Hari tu Cik Sue pi kenduri ke Bahau,berjam gak dalam kereta ,muka dah berlengas dan tak selesa,apa lagi sembur je la terus segar,hilang mengantuk juga.segar je rasa muka. MAGIC POTION bahan nya adalah berasas kan air iaitu BEAUTY WATER..tidak ada bahan lain seperti chemical dan sebagainya.Jadi jangan risau,ala macam kita basuh muka la tapi spray magic potion ni ada khasiatnya,dan memang elok untuk kulit muka.



spray je
Kalau nak spray selepas berbedak pun ok ia mengekalkan mekap kat muka,seharian kat pejabat dan lesu pun boleh spray,tak de masalah.Sekarang memang Cik Sue bawa buh dalam beg ,senang bila-bila nak pakai,amik spray je.



Antara kelebihan Magic Potion ni:

MAGIC POTION dapat melindungi kulit dan mempertahan PH nya.

MAGIC POTION mencegah kerosakan kulit dan sebagai pelindung kulit.

MAGIC POTION bertindak sebagai pelembab yang mencegah kekeringan kulit wajah.

MAGIC POTION dapat mencerah dan  mengengencangkan kulit.

**dan paling paling BEST ialah ANTI AGEING kerana dalam kandungan beauty water itu sendiri mengandungi anti oksida yang tinggi.

MAGIC POTION juga dapat membantu kulit wajah kelihatan segar bermaya.

Apalagi dapatkan cepat,kalau korang nak beli detail ada kat bawah ni ye:

Harga : RM79 SM 89 SS
fb : https://www.facebook.com/elnkate
Ig : @elnkate
Contact : 019 3843524

4 comments: