Produk Nanafa Beauty Untuk Lelaki dan Wanita

11:44 PM Sue Izza 1 Comments

Pernah dengar produk Nanafa Beauty tak? Cik Sue first time dengar ni pun mereka jadi penaja Bengkel Fotografi hari tu,dan dapat la cuba produk mereka.Dalam goodies bag yang di beri ada 1 set produk skincare dengar tagline "Licin monne putih seppo" maksudnya? haa dialek kelantan tu,maknanya licin giler putih melepak


ni la produknya ada set skincare Blanco Set dan produk untuk
lelaki iaitu Heroes

Blanco Set :

Set ini mengandungi 1 buku sabun dan 1 tiub serum untuk kulit muka,yang sesuai untuk lelaki dan perempuan.Juga sesuai untuk semua jenis kulit.

Cik Sue dah pakai hampir seminggu,apa yang boleh Cik Sue katakan :
-sabunnya menegangkan dan menyegarkan kulit muka.
-serumnya memudarkan parut jerawat paling cepat 2-3 hari.
-serumnya juga cepat mengecutkan jerawat.
-sabunnya menjimatkan sebab boleh di potong kecik2 heheh

Kelebihan Nanafa Beauty Blanco Set :
1. Membantu Mengh ilangkan jerawat pasir
2. Membantu Mengh ilangkan jerawat batu
3. Membantu Mencerahkan kulit secara sekata
4. Memudarkan parut jerawat
5. Memudarkan jeragat
6. Membantu Mengekalkan kelembapan kulit wajah
7. Membantu Mengecilkan pori-pori kulit
8. Membantu Menganjalkan dan menyegarkan kulit
9. Membantu Membuang toksin dari kulit wajah
10.Berdaftar dengan KKM

Harga 1 set
RM80sm/RM85ss




Pencuci khas lelaki : Heroes Man Wash

Produk yang ini mesti la bagi Mr D pakai hehehhe.Ini bukan ubat kuat ye harap maklum,ini untuk kebersihan juga,bukan perempuan je ada pembersih bahagian intim ye.Lelaki pun kena bersih juga supaya tidak terjadi ruam atau gatal-gatal.

Bahan kandungan dan khasiat Heroes Mens Wash :
✔ Beatin : Anti kerengsaan pada kulit. Mempunyai antiseptik yang mampu membunuh bakteria yang tidak di ingini
✔ Ekstrak Sireh : Mengurangkan radang kulit dan melegakan gatal-gatal. Membantu mencegah ejak ula si prama tang
✔ Glycerine : Membantu Mencerahkan warna kulit serta menggantikan sel-sel kulit yang rosak dengan sel baru. Membantu menghilangkan kotoran pada permukaan sel
✔ Sea Salt : Melegakan gatal-gatal kulit. Bersifat alkali dan menguatkan sistem imunisasi badan
✔ Ekstrak Cat uab a : Membantu mengatasi masalah mati pu cuk. Meningkatkan tumbesaran saiz z*k *r. Meningkatkan syah wat dan mengurangkan risiko kanser prostat
✔ Menthol Crystal : Meningkatkan pengaliran darah dengan meningkatkan pengangkutan oksigen
✔ Bebas SLES
✔ Bebas PARABEN
✔ Bebas SILIKON
✔ Mendapat kelulusan KKM ( NOT151004144K )


Harganya pun tak lah mahal mana 
100ml
(sm RM 40 | ss RM 45)

✮ FUNGSI HEROES:

πŸ‘‰ Mengandungi antiseptik utk bunuh kuman
πŸ‘‰ Menghilangkan Kegatalan
πŸ‘‰ Membantu mengatasi masalah batin lelaki
πŸ‘‰ Mengurangkan risiko kanser prostat
πŸ‘‰ Meningkatkan pengaliran darah


Apa kata Mr D lepas pakai : 
-menyegarkan
-lebih bersih
-yang bab lain tu korang kena try sendiri la ye hehehhe


Mana nak dapatkan produk ni ,haa korang bleh kontek no di bawah atau pi je layari fb dan insta mereka secara online ,boleh dapatkan maklumat lebih lanjut juga :

Instagram www.instagram.com/nanafabeautyhq


Facebook www.facebook.com/nanafabeautyhq


Hubungi :
016-412 6546
016-980 6500

1 comment: