Raikan Tahun Baru Cina dengan Kenny Rogers Roaster Golden Abundance

11:04 AM Sue Izza 6 Comments

Yeayyy,Kenny Rogers Roasters ada menu baru lagi,kali ni sempena Tahun Baru Cina,memperkenalkan The Golden Abundance Meal iaitu ayam yang di perap dengan sos teriyaki serta herba terpilih,di balut dengan kertas khas dan di stim sempurna.


Isi ayam yang lembut dengan gabungan rasa sosnya memang mengancam nafsu tau,Cik Sue ngan Mr D dah 2 kali cuba,memang sempurna rasanya.Kalau anda memang peminat KRR sila pergi cuba ye,berbaloi.Set Golden Abundance ni ada 3 jenis hidangan:


1. T wrap Soup Meal ~ (RM23.50) Ayam Wrap,Mushroom soup .nasi dan muffin.


2. T-wrap Lite Meal ~(RM 19.50) Ayam wrap,nasi dan muffin


3. T-wrap Chicken Meal ~(RM23.50) Ayam wrap,muffin,kentang dan sayur.


Serius memang sedap,kalau Cik Sue kata sedap mungkin korang tak caya la sebab #ciksuesukamakan kan heheheh,tapi Mr D pun belasah sampai licin tau,dia memang cerewet,so sedap la tu dan kalau tak caya abang kat bawah ni sampai menjilat jari tau heheheh..ampun bang jgn saman saya,haaa caya kan memang sedap tau.




Ha,apa tunggu lagi,sementara stok masih ada ni cepat-cepat serbu.Dannnnn setiap rabu ada promosi best tau ,nak tau promosi macam mana korang pi terjah untuk maklumat lanjut ye,klik link kat bawah ni,berbaloi oiii...

Facebook
http://www.facebook.com/krrmalaysia


Laman Web
http://www.krr.com.my


6 comments:

  1. baru makan dan buat kad KRR. So, pasni boleh pergi selalu untuk buy 1 free 1.

    ReplyDelete
  2. tak pandai nak makan KKR.. jom kak su, kita p reramai.. tolong ajar pilih menu yg sedap.

    ReplyDelete