11 March 2016


Jatuh cinta apa lagi la Cik Sue ni? Ha bukan jatuh cinta ngan orang jatuh cinta ngan gula-gula.Erkkk buang tebiat ke apa cik sue oiii.

Yeeee Cik Sue jatuh cinta ngan Love Candy atau LC ,bukan motor LC ye.Apa sebenarnya LC ni? ia gula-gula yang boleh merubah rupa diri korang jadi cun secun Rozita Che Wan tau hehehe...dah la mudah nak makannya kunyah macam gula-gula je,banyak kebaikan.Boleh bawa ke mana-mana,letak je dalam beg tangan,bila-bila free amik 2 biji kunyah-kunyah,simple kan? Jom tengok khasiat lain LC ni :


1. Membantu mencantikkan kulit.
2. Mencerahkan kulit, menganjalkan kulit yg kendur.
3. Mengawal pengeluaran minyak yang berlebihan pada permukaan kulit malah membantu mengurangkan dan mengawal pertumbuhan jerawat.
4. Menghilangkan parut jerawat.
5.Mencerahkan jeragat dan pigmentasi.
6.Membantu untuk memcantikkan lagi kuku anda supaya nampak berkilat dan cantik
7.Membantu anda bertenaga sepanjang hari!



Amacam best kan? ni Cik Sue balik kampung pun bawa LC ni,sambil drive pun boleh kunyah.Rasa? sweet,manis macam buah je,memang sedap la di lidah.

Oh ya,ibu mengandung dan menyusukan pun sesuai makan tau,sebagai makanan tambahan setiap hari,tengok dah la boleh cantik,sihat pulak.Kanak-kanak dari umur 2 tahun dah boleh ambil ,juga pesakit diabetes, sakit sendi, gout, anemia, eczema lagi bagus mengambil dan menjadikan  LC ini sebagai makanan tambahan untuk setiap hari.

Korang nak try tak? harga tak mahal mana pun ngeeee...

Harga Love Candy  Semenanjung : RM 70 Sabah / Sarawak : RM 75 1 Botol : 30 biji

Cara nak dapatkan? Korang bleh kontek detail di bawah ye :

Facebook : Secret Endless Beauty Instagram : @diyanahnadia dan @by_diyanahnadia
WhatsApp : 012-2140353

Jangan risau produk ni ada kelulusanKKM tau,kalau tak memang Cik Sue pun tak makan hehehhe.
Nombor Rujukan KKM :180216/02/053


Bisik-bisik: harap2 laki makin sayang la dah comey2 ni kan hahhahahah...

2 singgah dan taip sket..

Macam sedap je..kalaubrasa gula2 sedap tu

REPLY

salam zya singgah dan follow sini. wah mesti mkn2 terus jatuh cinta nie :-)

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates