25 March 2016

Huyyooo kemain Cik Sue berprojek bagai nak pikat suami ye? ahaaa..kena pikat tau,ikat kemas-kemas baru sentiasa melekat ehhhh dah jangan merepek.Cuaca panas-panas ni jangan bikin panas lagi,tapi panas-panas ni badan mesti mudah berbaukan,achemm...

Ha meh Cik Sue bagi tips wangi-wangi tuk para isteri dan anak dara semua cewahhh.Nah


Yaaa, Harum Malam! eh bukan malam je siang ke malam memang berfungsi mewangikan badan para wanita sekelian ye.Psssttt bukan sahaja mewangikan bau badan semulajadi malah ada bahan yang berfungsi sebagai perapat tau,apa tu,ishhh wanita mesti tau hehehe.Malah Harum Malam ni sangat membantu menyelesaikan maslah dalaman wanita.Banyak khasiat lagi sebenarnya.Meh tengok ni:


HARUM MALAM MENGHILANGKAN BAU BAU BADAN

Sapa yang sesuai amik Harum Malam ni? 

Wanita Berkahwin
Anak Dara
Wanita Berpantang
Sesuai untuk yang menyusukan anak
Sesuai untuk usia 50 tahun ke atas

-Yang tengah hamil tu amik la lepas bersalin ye,nanti perapat tu buat korang susah pulak nak melahirkan huuhuu.

Cara pengambilannya senang je,ambil 1 sudu pagi dan 1 sudu malam.Jangan lebih-lebih pulak ye,jangan dok tonggang sebotol terus ,naya je nanti.Kena amalkan ikut sukatan setiap hari la,dah habis sebotol baru boleh tengok kesannya.Pastu korang kena elakkan ais kalau nak bagi cepat dan lebih berkesan ye,pantang la sikit (ecehhh pandai je nasihat orang,padahal sendiri pantang nampak ais,Eh dah ambil ni kita tak minum ais la huuhuu)

HARUM MALAM MENGHILANGKAN BAU BAU BADAN

Testimoni Cik Sue :
Selepas semingggu amalkan
-Kurang mengantuk di waktu pagi.
-Jerawat kurang naik terutama waktu nak period
-Bau badan tetap natural walau berpeluh kuat di musim panas ni hehehe.

Korang nak try dak? Pi usha dan beli kat link bawah ni na:

Web : www.moederhq.com
facebook page : Kelab Ibu Penyayang MOEDER
Instagram : Moeder_MilkBooster
Tel : +6010-4042769

bisik-bisik:
Wangi-wangi untuk suami dapat pahala weiiii...jom kumpul pahala..hehehe

9 singgah dan taip sket..

tu dia kak..projek memikat suami.. ^_^

REPLY

Nanti Kak Sue pun nak cubalah jugak.. :)

REPLY

Ena pernah cuba gak tapi belum kahwin lagi.. Huaaaaa.. Tapi best gak benda ni.. Bau badan ena memang tak ada masa ni until now la.. Best2

REPLY

Dulu pernah ambik harum malam ni, mmg terbaik :)

REPLY

Ka Nina pun suka Harum Malam ni. Sedap! Kulit pun gebu bila di amalkan

REPLY

banyak rupanya khasiat jus Harum Malam ni ... sesuai sangat untuk wanita 30an macam saya ni :)

REPLY

Bella pun amalkan harum malam.. mengharum gitew.. auww

REPLY

Harum malam ni sedap...SA dah banyak kali repeat...

REPLY

Aummm..hahahha...pikat jangan tak pikat..tak pernah rasa lagi..

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates