Beli baju raya di Butik Surischa

12:01 AM Sue Izza 10 Comments

Korang dah beli ke baju raya? awal lagi? heh beli la awal-awal kalau Cik Sue la sebab bulan puasa nanti malas nak bersesak.Nak cari jubah,dress,cardigan,palazo dan skirt? Jom ikut Cik Sue pi tengok kat Butik Surischa kat Bangi Sentral.

Jumaat lepas sempat la join geng KBBA tengok-tengok koleksi baju-baju kat butik ni.Memang rambang mata la,macam-macam design ada.Siap Cik Sue cuba banyak pasang juga la.Semua cantik-cantik dan menarik.









Apa yang Cik Sue suka dengan butik ni :
-kualiti kain yang bagus,tak panas
-design yang simple tapi cantik tak terlalu sarat
-ada berbagai design dan jenis pakaian seperti jubah,dress,skirt,cardigan dan blouse.
-harga yang berpatutan dan mampu milik.

Jom tengok baju-baju yang kami cuba :
model-model tak berapa professional hahahah...

big bos kbba pun ada,cari baju tuk wife.
Baju-baju kat sini sesuai untuk pelbagai majlis formal pun boleh,raya pun oleh,kasual pun boleh.Ada pulak satu baju tu cardigan waena coklat cantik sangatberkenan betul Cik Sue,ala-ala cardiga design tahun-tahun 60-an gitu.Nanti la bodek Mr D pegi sana heheheh.



Sempat la memcuba jugak beberapa pasang,cantik-cantik,ngam pulak dengan saiz badan,menggoda betul suh beli kan hehehe.



Ni pulak tokey Surischa,mudakan baru 20-an,suka tengok lembut je,muda-muda dah ada bisnes sendiri,tapi dia pun cerita bermula dari susah-susah dulu nak boleh dapat butik macam ni.tabiklah.

kami bersama tokey butik


Yeayyyy Cik Sue dah dapat baju raya,seronoknyaaaa.Korang pun jom la cari baju raya,kat Butik Surischa ni korang boleh dapat harga diskaun semasa "Happy Hour" tau,boleh kontek butik untuk waktu happy hour tu ye.Memang berbaloi.


Oh ya! Butik Surischa akan mengadakan  Jualan Koleksi Hari Raya sempena pembukaan Wisma SuriScha pada 26 Mei 2016 di Kota Fesyen MITC Air Keroh, Melaka. Korang yang berdekatan boleh la singgah ye,tengok koleksi baju mereka yang cantik-cantik ni.

Mana yang jauh tu bolehlah jenguk media sosial diorang ye :

Facebook : SuriScha Malaysia
Instagram : @surischa


Atau mana yang nak terjah butik sendiri ni alamatnya,bolehlah kalau nak cuba sendiri :

SuriScha
3-41-3, Jalan Medan Pusat Bandar 8
Bangi Sentral
43650 Bandar Baru Bangi.


bisik-bisik: Baju dah dapat,nak cari tudung la pulak ngeh ngeh ngeh....

10 comments:

  1. Bila la nk bonus raya... Nk rembat bju ry ni...

    ReplyDelete
  2. raya dh dekat, so masa untuk cri baju raya huhu

    ReplyDelete
  3. Tergoda kak sue tgok pic baju yg kak sue share ni T.T kena pergi usha gak laa baju kat butik ni

    ReplyDelete
  4. Tergoda kak sue tgok pic baju yg kak sue share ni T.T kena pergi usha gak laa baju kat butik ni

    ReplyDelete
  5. suka sangat jubah yang sue pakai kaler hitam corak kat tepi tu huhu

    ReplyDelete
  6. huwaa jeles ni, nak jugak jubah yang cantik tu.. suka yang jubah hitam tu.. tunggu raya nak dekat boleh ajak ensuami shopping kat butik ni hihih

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak pi lagi sekali tgk koleksi raya pulak..

    ReplyDelete
  8. Berkenan pulak dengan jubah belakang gambar kak sue tu. Hehehe

    ReplyDelete
  9. Berkenan pulak dengan jubah belakang gambar kak sue tu. Hehehe

    ReplyDelete