Sarapan mudah dengan TC BOY

8:30 AM Sue Izza 3 Comments

Assalamualaikummmm,selamat pagi semuaaa,ecehhh ceria semacam je Cik Sue kan? mesti la,jangan tension-tension,berkedut muka nanti hehhehe.Dah sarapan ke? sarapan apa korang pagi ni? Cik Sue buat sarapan mudah-mudah je sebab ada open house hari ni,makan ringan-ringan je la.

Kebetulan ada stok Tuna TC Boy dalam kabinet,apa lagi jadi l sarapan mudah Cik Sue.Antara stok yang Cik Sue ada kat bawah ni ha,ha memang suka buat stok benda gini,senang kalau nak makan simple-simple.makan nga roti biasa pun boleh. 


Menu 1 : Tuna Cili Api Wrap

Cik Sue gunakan tuna bersama cili api,tapi jangan risau tak de la pedas berapi pun.Ada la rasa pedasnya.Cik Sue guna Paratha Wrap jenama Kawan je,tambahkan hirisan salad dan tomato,sedikit lada sulah,balutkan bersama tuna tadi,siap! Mudahkan.




Menu 2 : Sandwich Tuna Delite TC Boy

Yang ini pula Cik Sue guna tuna TC Boy Sandwich Delite bersama mayonis,sedap rasa dia lemak-lemak masin.Cik Sue guna roti gardena putih,sapukan dengan sos cili,lapiskan dengan salad dan tuna Tc Boy tadi.siap! 



Mudahkan,korang pun boleh buat,bukan saja tuk sarapan,sebagai snack pun boleh,masa tengok tv ke,kawan-kawan datang ke,cepat dan mudah.Stok TC Boy pun banyak kat mana-mana pasaraya,mudah di perolehi.


3 comments:

  1. lama tak buat sandwich nampak sedap ler pulak 😁😁😋😋😋

    ReplyDelete
  2. sedapnyaa ciksue. cikfiza bekpes dengan roticanai pagi ni. cicah teh tarik.hihihi

    ReplyDelete
  3. aida x pernah beli tc boy ni, sue.
    sedap ekk.
    biasa beli sardin. penyek kan and jadikan inti sandwich.

    ReplyDelete