Happy Birthday Althea! The best makeup online shop.

9:35 PM Sue Izza 3 Comments

Hai korang,ingat tak gambar yang Cik Sue dok posing topi besday tu kat fb dan ig? Cik Sue sambut besday sapa la kan? Haaa kita sambut besday Althea,sapa tu? haa meh nak cite ,ni la laman web kalau korang nak beli mekap dan penjagaan diri secara online produk-produk dari Koreaaaa.
Selalu ada sale dan memang best la online shop ni.Happy birthday Althea dah setahun pun.
Macam -macam ada kat situ tau,dari kaki sampai kepala,dah la banyak sale,murah-murah je pun.Cik Sue ni tak la pandai sangat nak mekap-mekap ni,tahu pun yang asas je supaya muka tak pucat sangat masa ke majlis atau keluar ke mana-mana,tapiiii sekarang dah mula berjinak dah,maklumlah kena la kemas dan cantik-cantik sikit tuk suami,kang pucattttt je macam mayat lak hehhehe.


Althea's Birthday Celebration 20th-31st July2016

Sempena besday yang pertama ni Althea meraikan pelanggan-pelanggan bertuahnya,banyak hadiah-hadiah tuk di menangi.

Sepanjang sambutan 1 tahun Althea ni korang akan dapat  Limited Birthday Box + Diy Party Kits macam dalam gambar ni bila shopping kat Althea,cantikkan? Pinky gituuuu. 



Juga Free Goodies For First 1500 Shoppers , Haaa cepat  hanya untuk 1500 terawal dan jangan lupa masukkan kod #altheaturns1 bila shopping,Goodies tu ada macam=macam barang menarik tau.


  • Birthday Giveaway . Pick 3 Best Sellers To Get 100% Rebate.



Pastu ada pulak peraduan di Instagram,ucapan besday dengan gambar selfie bersama Party Kit yang di perolehi akan memenangi hadiah lumayan macam kat bawah ni ye  :

#Altheaturns1 Instagram Contest . Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea!Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.


Amacam,bestkan? Jom la mana tau korang boleh menang.Oh ya,Cik Sue pun dah membuat pembelian di laman web Althea iaitu www.althea.kr ,nak tau tak apa Cik Sue beli? Jom tengok sini.



Dari kiri:

1. Witch Pouch Selfie Like Shot Dual Lipstick -Lipstik dengan gloos lip sekali so boleh pakai dua-dua sekaligus atau salah satu,warna selfie red,merahhhh mak ngah heheheh.

2. Dual Veil Concealer Color Natural Beige-Cik Sue beli tuk menutup cela bekas jerawat kat muka ni ha ,maklumla tak berapa nak clear lagi kan hehehhe.

3. Its My Lip Crayon-Color Awesome Wine-Lipstik juga hahahha warna merah bata,suka sebab kemas sangat bila pakai tak comot dan warna sesuai ngan Cik Sue.

4. Jewel Light Waterproof Eyeliner Color Navy Blue-cantik sangat boleh berfungsi sebagai eyeliner dan eyeshadow sekaligus,blink2 lagi tapiiiii sikit sangat plak.

5.The Style 4D Maascara-kebetulan mascara dah habis hehehe,suka sebab waterproof dan tak comot pakai.

6. Saemmul Luminous Multi Shading-ni konon nak belajar mekap-mekap la ngan kawan,tak pakai lagi pun.hehehhe.

Bestkan jom shopping dan masuk peraduan jom,cer klik www.althea.kr mesti korang suka tambah-tambah yang suka mekap kan....jom2.

3 comments: