16 August 2016

Assalamualaikum semua,korang sihat? Alhamdulillah Cik Sue sihat aje,makin sihat dengan budak aktif dalam perut ni hehhehe.Semenjak dua menjak ni suka betul melawa,bersolek ,cantik-cantik,hehhee orang kata anak lelaki,ada yang kata anak perempuan,tak kisah la,asalkan sihat sempurna sifat cukup la kan,Cik Sue pun tak scan lagi,scan waktu checkup pun budak bijak ni tak mo bagi tengok lak hehhehe malu lettewwww.

Oh ya! Kali ni Cik Sue nak kongsi dengan korang tisu basah atau Wipes Tissue yang Cik Sue baru beli dan cuba tuk cuci mekap kat wajah.Imaan Suci Wipes namanya,perkara pertama yang Cik Sue suka adalah wangiiiiiiiii.heheehe selalu beli yang biasa-biasa kat watson tak de bau,yang ni wanginyaaaa dannn ia lembut sangat kat kulit wajah tau.
muka bermekap bagai dari jalan-jalan


mari gunakan imaan wipes
sehelai pun dah cukup tuk mekap sederhana yang tak heavy sangat


kannnnnn dah bersihpun,mudah je.

Tisu basah ni bukan sahaja menanggalkan mekap malah menyegarkan wajah,mudah bawa dalam beg korang tau.Bila nak singgah solat mana-mana ,guna je Imaan Suci Wipes ni tuk bersihkan mekap di wajah supaya mudah berwuduk,pembersihannya pun menyeluruh.Memang mudah.selain tu boleh juga guna untuk cuci tangan atau lap apa-apa je.

dah beli banyak nak buat stok
Selain itu tisu ni tiada bahan alkohol ,sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit,untuk membersih dan menyegarkan wajah bila-bila masa di mana sahaja.Malah lepas menggunakan tisu ni kuit rasa lembut je,bestttt je rasa.Oh ya,maskara dan eye liner pun mudah sangat di cuci dengan tisu ni.

Korang nak cuba tak,haaa jom beli ngan kak long kawasan ni heheheh :

Kak Long Saidila 019-2692067

atau pun korang boleh ke insta kak long di

Macam-macam barang lain ada di jual pi la jenguk eh.


6 singgah dan taip sket..

senang guna..biasa zaza pun akan guna tisu basah utk tglkan mkup kemudian baru cuci dgn sabun..

REPLY

Wah...saidila dh jd biz woman..caya la..ok nanti akak skodeng

REPLY

senang ade wipe tissue ni.selain lap mekap, nak lap tangan anak pun senang.hehehe..boleh tryla iman suci wet tissue ni nanti :)

REPLY

fuh.. terbaik! dah beli juga. tak sabar nk pakai

REPLY

nak beli..duit pulamelayang ke tempat lain

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates