03 August 2016

Sapa yang tak kenal Yeos kat Malaysia ni kan? Memang jenama pilihan ramai sejak dulu lagi.Macam Cik Sue la kalau singgah kedai runcit mesti cari minuman Yeos tambah-tambah sekarang ada Yeogurt pula,sedapnyaaaa.Yang terbaru sempena meraikan Ogos bulam kemerdekaan ,Yeos melancarkan musim kedua "Yeos I Love MALAYSIA"  #rentakbahagia bersama duta Yeos Yeogurt ,Akim dan Stacy.Sempena sambutan kemerdekaan ke 59 ni banyak aktiviti dan hadiah yang Yeos sediakan,jadi korang boleh minum dan menang,hadiah pun lumayan tau.


Baru-baru ni berlangsung perlancaran kempen ini di Empire Hotel,Subang,di serikan dengan kehadiran Akim dan Stacy yang Cik Sue rasa memang sesuai la diorang jadi duta dengan #rentakbahagia ni ,nampak sweet sangat.Diorang pun membesar dengan produk Yeos juga,memang sesuai la.


Korang tau tak ,korang ada peluang nak pi Korea tau dengan peraduan yang di lancarkan,dan banyak hadiah-hadiah percutian yang lain lagi,wowwwww....memang berbaloi ni nak sertai pun tak susah,sebab semua orang sekarang kan ada handphone,mudah je,nak tau? Jom baca syarat dan caranya :

Cabaran Instagram #rentakbahagia Yeos

Cabaran ini bermula dari 28 Julai hingga 15 Oktober 2016 di mana Yeos dalam misi mengumpulkan 10,000 foto dan video berkisarkan kecintaan yang bermula daripada keluarga,rakan,komuniti dan negara tercinta.Terbuka kepada semua rakyat Malaysia.Jom ramai-ramai,korangkan suka upload gambarkan kat instagram kan heheheh

#rentakbahagia Foto

1. Ambil foto yang berkonsepkan "cinta" contoh : foto keluarga,kawan karib,yang tersayang dan sebagainya,ambil kreatif-kreatif tau hehehe.

2. Muat naik/upload ke instagram korang

3. Guna hastag #rentakbahagia dan #yeosyeogurt,hastag lain sukahati korang la nak tambah.

4. Kait/Tag 5 orang rakan dan cabar mereka sebarkan foto cinta seperti anda ni.

#rentakbahagia Video

1. Rekod video selama 30 saat hingga 1 minit berdasarkan lagu #rentakbahagia Akim dan Stacy.Nyanyian dan tarian di benarkan (lagu boleh tengok kat Youtube Yeos Malaysia pada 20 Ogos 2016 ye)

2. Muat naik video ke instagram korang

3. Guna #rentakbahagia dan #Yeosyeogurt,hastag lain boleh tambah sendiri ye.

4. Kait/tag 5 orang rakan dan cabar mereka buat video macam anda.

Mudah je kan? yang mana gemak buat video dan selfie atau upload amacam-macam kat instagram tu lebih baik cuba,mana tahu tuah korang kan.

Tiga pemenag utama boleh bawa pasangan ke percutian di Korea,amacammmm? lumayankan? free weiii korang tak nak ke? manakala 11 hadiah saguhati pun lumayan tiket ke taman tema macam Sunway Lagoon,Legoland dan lain-lain.

Tapiiiiiiii,pastikan instagram kena publickan okeh,jangan private lak,susah juri nak pilih pemenang nanti.


Kalau korang nak tahu lebih lanjut syarat dan cara serta peraduan-peraduan lain boleh klik link kat bawah ni ye :

http://www.yeos.com.my/ilovemalaysia2016/



Goooddddd Luckkkkkk kata Akim dan Stacy hehehheheh

7 singgah dan taip sket..

menarik juga ni...kalau sempat nanti boleh la join...tq

REPLY

lama tak join kontes yeos ni hehe

REPLY

bestnyee g korea...tapi kite takdok pasangan lagi ni..hehehe

REPLY

giler lahh.. ke Koreaa. tapi walau xdpt menang pakej utama,hadiah2 lain pun bestt!!

REPLY

Best kot kalau dapat g korea nie...

REPLY

Best kot kalau dapat g korea nie...

REPLY

Saya dah letak gambar dan sahut cabaran Yeos yay! Doakan saya menang. Aamin.

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates