EZbuy.MY : Cara mudah shopping online

12:30 PM Sue Izza 12 Comments

Hai korang,Sapa suka shopping online ngaku cepat,angkat tangannnnn hehehe...sama la kita ,semenjak-menjak perut makin besar ni Cik Sue dah malas nak ukur mall cari barang,lebih selesa dok depan laptop dan shopping,klik sana klik sini,tunggu je barang sampai kat rumah,mudahkan? Jimat minyak dan tol hehhehe.

Meh-meh nak kenalkan satu lagi laman web best dengan barang murah-murah tuk shopping kali ni.Jom terjah www.ezbuy.my .Teruja Cik Sue masuk sini,macam-macam hado tau,dari pakaian,,barang rumah,,barang-barang baby (i likeeeee) beg hinggalah barang-barang pejabat dan alat tulis.Meriahhhhh,dah la sale banyak,korang wajib terjah.



Di sebabkan best,Cik Sue pun register la,untuk pengetahuan korang kalau register melalui link ni http://bit.ly/2bOn1Ua lepas tu akan keluar macam gambar kat bawah ni,boleh dapat RM15 Voucher tau,so register melalui link ni ye,kang tak dapat pulak.Pastu Cik Sue nak bagi korang 15% off shipping fee dengan menggunakan kod ni ezfriend15 amacam? berbaloi kan,cepat la register.





Dah register ke belum? ok dah? ok jom Cik Sue ajar korang macam mana nak shopping kat ezbuy ni eh.Mudah je.

Cara pembelian :

1. Login ke www.ezbuy.my
 Pastu pilih la barang yang korang dah berkenan,ada macam-macam tu,dan masukkan dulu dalam shopping cart ye.Mesti berjam kan nak pilih heheeh sama la kita,baju murah-murah weiii ngeeee.


2. Ok dah habis pilih,klik kat shopping cart tu akan keluar paparan macam kat bawah ni.Korang perasan tak "shopping fee" tu,ha kat situ korang boleh pilih penghantaran macam mana,siap ada jangkaan tarikh lagi,dan kosnya berbeza tau,korang boleh pilih la.Pastu bawah dia ada tulisan "use credit and coupon code" ha masukkan kod voucher atau kupon kat situ ye.dia akan cut terus.
3. Dah masukkan kod? korang akan nampak jumlah baru,pastu tekan check out tu ye.
4. Korang kena masukkan alamat tuk penghantaran macam kat bawah ni tau,pastikan alamat tu lengkap ye.Isi macam biasa ,pastu tekan "Next" ok.


5. Ok bila dah keluar paparan macam di bawah ni bolehlah korang buat bayaran macam biasa tekan je pay now tu dan ikut arahan ye.Mudah je.


Puas hati ,diskaun kat ezbuy ni sampai 70% tau,rambang mata Cik Sue nak pilih tau.Jap nak yang tu jap nak yang ni hehehh.Korang godek la,baju dress pun cantik-cantik tau.Oh ya kalau korang perasan ada banner prime dok iklan =-iklan sambil korang shopping tu kan? Ha kalau nak tau korang boleh dapat shopping banyak-banyak dengan shipping fee rm8.80 je tuk berapa banyak barang pun selama setahun kalau korang daftar PRIME ni.Cer tengok gambar kat bawah ni.atau pun korang klik kat SINI ada info berkenaan PRIME ni.

Kiranya PRIME ni membership ekslusif la tuk pelanggan Ezbuy,setahun bayar RM188 korang boleh shopping banyak mana pun bayar kos penghantaran anatabangsa sebanyak rm8.80,sebab kebanyakan barang dalam ezbuy ni dari luar negara tau,ada yang hantar melalui kapal terbang ,ada melalui laut,jadi dah jimat kos penghantaran antarabangsa bila korang shopping.

Berbaloi kan? Jangan lupa tau daftar ikut link Cik Sue bagi tu dan enjoy shoppingggggg...ehhhh bukan hasut la,Cik Sue nak kongsi je ngan korang,mana la tahu kan korang dok cari dress nak pi dinner ke,cari baju nak photoshoot ke kan ececece heheheh Cik Sue tolong la ni.

Jom Shopping dengan mudah di www.ezbuy.my

12 comments:

  1. memang murahh.. ritu lisa beli bnyak baju and kasut hehehehe

    ReplyDelete
  2. Waduhh...terjebak blk shopping online..murah lak tu

    ReplyDelete
  3. rasa nak beli semua barang kat sini...hehehe...murah

    ReplyDelete
  4. nanti leh ronda2 jari jemari sambil cuci mata la kat sini.. harap2 duit berkepuk2.

    ReplyDelete
  5. aduiiii.. kak su ni saje kan bagi link website ni.. tiba2 nak shopping macam-macam...huhuuu

    ReplyDelete
  6. Kena terjah ni walaupun awal2 bulan.. Adoi..

    ReplyDelete
  7. hari tu ada la buka laman web dia..tapi baca review katanya ada barang sampai dekat seminggu..akak ni kalau shopping barang sampai lebih 3 hari je dah gelisah..hahah

    ReplyDelete
  8. huhu...boleh terjebak lagi dengan shopping online ni..

    ReplyDelete