21 September 2016

Ada peminat produk SimplySiti kat sini? Ha kalau korang nak tau,produk ni dah boleh di beli dalam penerbangan Air Asia bila korang menaiki penerbangan mereka.Dua produk ekslusif dari SimplySiti boleh di dapati dalam penrbangan Air Asia (kod AK) dan Air Asia X (kod D7) dari 1 September hingga 30 September 2016 ini.Selain dalam penerbangan ,korang juga boleh di beli kat laman web www.bigdutyfree.com ,oh ya tak de kat kedai ye edisi khas ni,siap ada tandatangan Dato CT lagi tau.ekslusif you allss.

2 produk edisi khas SimplySiti-AirAsia

Okeh,2 produk tu adalah :

1. Simply Elegant 2 Way Cake-AirAsia Edition
2. Simply Elegant Lip Gloss Duo-AirAsia Edition

Produk buatan Korea ini di jual dengan harga RM54 setaip satu,memang best pakai,Cik Sue dah try masa hari perlancaran tu,siap kena make over lagi ngan salesgirls hehehe.


Kerjasama SimplySiti dan AirAsia  memudahkan lagi peminat produk ini mendapatkannya walau dalam perjalanan,bak kata Dato Ct manalah tahu tertinggal barang mekap,sekuranya ini dapat membantu.Wanita kan biasala,mesti ada juga nak paling kurang bedak untuk penjagaan wajah.Lipstik atau Lip Gloss sebagai penyeri.Harapan Dato Ct juga agar produk SimplySiti dapat menembusi pasaran luar negara dengan kerjasama ini dan lebih mudah di dapati di sana.



Majlis perlancaran di sempurnakan oleh Datuk Kamarudin Meranun (Pengerusi Eksekutif AirAsia Berhad,Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan AirAsia X Berhad) bersama Dato' Sri Khalid Mohamad Jiwa (Pengerusi Eksekutif SimplySiti Sdn Bhd) ,Dato' Siti Nurhaliza (Presiden SimplySiti Sdn Bhd).

majlis perlancaran
Di majlis tersebut sempat juga Dato Ct menyampaikan 2 buah lagu sebagai penghargaan kepada peminat dan media serta tetamu,memang memukau.Lama jugak dah tak tengok Dato Ct ni depan-depan masih cantik macam dulu juga hehehe.



Okeylah,kalau korang berminat nak produk khas ni tapi tak naik penerbangan AirAsia boleh bukak laman web :

www.bigdutyfree.com

Untuk diskaun 10% boleh guna kod "SIMPLY10" ketika membeli ye (dari 5 september -30 september 2016)

Jom dapatkan segera.

7 singgah dan taip sket..

waahhh boleh la touch up di awan biru dengan produk makeup simply siti ni kan ;)

REPLY

alooorr.. nak fly 1 okt.. tak sempat la nak beli dalam flight..ermm

REPLY

Wife pun ada guna Simply Siti ni..

REPLY

nak jugak.......jumpa DCT.. haha!

REPLY

saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates