Momma Pregolact : Milk Booster untuk susu ibu.

11:04 AM Sue Izza 8 Comments


Ibu mengandung sememangnya perlukan makanan berkhasiat,bukan sahaja untuk diri sendiri tapi untuk bayi dalam kandungan juga.Susu selalunya memang di sarankan sebagai sumber utama membekalkan kalsium untuk ibu dan bayi.Cik Sue ni ada masalah sikit sebenarnya dengan susu ni,tak boleh telan susu kosong mesti kena campur coklat ke ,milo ke atau sebarang perisa la,kalau tak,haaa memang cawan susu tu di pandang sepi je la.

Bila dah di nasihat doktor,di beri penerangan,baru la Cik Sue tahu susu bukan sahaja untuk kalsium malah boleh meningkatkan kandungan susu badan bila melahirkan nanti,untuk susukan bayi pula.Campuran susu dengan bahan-bahan lain menjadi booster tuk badan hasilkan susu sendiri.Jadi Cik Sue pun pilihlah Momma Pregolact ni,sebab apa? ada perisa coklat hahahhaha,kalau kosong jawabnya simpan dalam lemari je la.


Haaaa ni lah susunya,sedappppp,tak manis sangat,tak de bau hanyir susu kosong macam selalu.Buat panas-panas atau suam,sedapppp je hirup.Rupanya bila di baca memang susu ni akan meningkatkan penghasilan susu ibu nanti,memang sesuai la,sebab En suami pun mintak susukan baby sendiri nanti.Banyak kebaikankan susu ibu untuk bayi,jadi pentinglah makanan untuk banyakkan susu ibu ni.

Susu ni ada juga perisa Vanilla tau,cuma Cik Sue kurang gemar la.Pada yang suka boleh la cuba nanti.Susu ni banyak juga khasiat lain selain sebagai milk booster ibu-ibu sekalian,contohnya :


1. Cantik: Membantu menghalus, melicinkan dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.
2. Sihat: Membantu memberi kesihatan yang baik dan merawat stress.
3. Bertenaga: Membantu memberi tenaga segera buat ibu-ibu yang sering keletihan.
4. Bijak: Mengandungi EPA & DHA yang dapat membantu meningkatkan perkembangan otak bayi.
5. Milk Booster: Melancarkan saluran susu, meningkatkan pengeluaran serta kepekatan susu badan bagi ibu yang mempunyai masalah susu kurang.


Bagusnya susu ni di tambah bahan-bahan lain yang menggalakkan lagi penghasilan susu ibu seperti Zaitun,Kismis,Omega 3,Delima,Buah Tin,Habbatus Sauda,Susu Kambing,Kurma,Madu,Safron,Inulin,Coklat dan Vanilla.Sebab tu la rasanya sedap,malah ada kelulusan KKM dan Halal Jakim lagi,jadi jom minum tanpa ragu-ragu ehheehe.
                          
Cik Sue pun dah dekat dengan tarikh bersalin ni memang mencari la susu macam ni,sebab harap-harap dapat beri baby susu yang secukupnya nanti.Memang impian nak susukan selama yang boleh,semoga Allah makbulkan hasrat Cik Sue ni,tapi kena usaha juga la kan,di samping fikiran yang positif.Harap-harap dengan susu ni dapat membantu Cik Sue nanti.

testimoni pengguna



bungkusan lama dan bungkusan baru susu Momma ini.


Kelebihan MOMMA® Pregolact™

1. Meningkatkan kuantiti susu ibu (milk booster)
2. Memekatkan susu ibu (bayi lebih kenyang dan tidur lena)
3. Mencantik dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
4. Memberi tenaga kepada ibu
5. Baik untuk perkembangan otak bayi.
6. Meningkatkan kesihatan ibu dan mengurangkan stress.


bancuhan panas susu Momma perisa coklat

minum panas-panas ,sedappppp
Kalau ada ibu-ibu nak cuba boleh dapatkan maklumat kat bawah ni ye,nak beli ke ,nak tahu khasiat ke,jom sama-sama menyokong penyusuan ibu.gituuuu.

Untuk maklumat lanjut mengenai MOMMA® Pregolact™ boleh layari facebook dan website MOMMA®:

Facebook: www.facebook.com/momma.nutrition
Website: http://shop.momma-nutrition.com
Hotline tempahan: 016-923 6962 / 016-924 6962
Untuk testimonial boleh layari http://bit.ly/testimonialMOMMA

Atau terus ke kedai beralamat:
MOMMA® Industries Sdn Bhd,
No 6-25-3, Tingkat 2, Jalan Medan Pusat Bandar 8A,
Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Google Map / Waze: Momma Club

8 comments:

  1. Hiii kak sue,

    Banyak tau khasiat bagi baby susu... Baby pun jarang sakit.

    ReplyDelete
  2. Hiii kak sue,

    Banyak tau khasiat bagi baby susu... Baby pun jarang sakit.

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Thanks 4 sharing.. Bole try jugaq ni nanti :)

    ReplyDelete
  6. Zaman sekarang semua dh byk dh...zaman akak dulu xde pun...

    ReplyDelete