12 April 2017

Hai korang semua,sihat ke? Alhamdulillah kalau sihat,yang tak sihat makan ubat ye,tak kisah la tak sihat mental ke fizikal ke hehhehe.Korang selalu beli produk kecantikan dan kesihatan online kat mana ye? beli satu barang kat satu penjual eh? kalau 10 barang 10 penjual 10 kali caj pos la ye? Haa meh nak kongsi dengan korang satu pusat atau kedai online yang jual pelbagai produk kecantikan dan kesihatan sekaligus dari satu penjual.Kisahnya semalam Cik Sue nak beli set Deeja Cosmetic (baca review)  dengan Garlic Tablet,google punya google terjumpa Online Shop ni,Hcube Shop.


Dok godek ,dok skroll la Hcube Shop ni,punya banyak produk yang di jual,lebih 300 produk di bawah satu kedai.Dah la banyak promosi dan murah,di jamin original lagi.Bagi Cik Sue mudah la bawah satu penjual ada pelbagai barang,pilih je yang kita berkenan dan order,sekali caj pos je,jimatkan?

Kat web kedai ni pun,di beri penerangan dan testimoni setiap produk.lagi la mudah nak buat pilihan.Produknya pula pelbagai terdiri daripada,produk mekap,penjagaan kesihatan,produk detox/slimming,produk keintiman wanita,dan nak tambah berat badan pun ada tau hehhehe.




Dari testimoni pelanggan yang Cik Sue baca,perkhidmatan diorang memang bagus,cepat ambil order dan pos barang,kiranya diorang tak tangguh-tangguh la kecuali ada masalah syarikat penghantaran je.
Antara produk yang ada di Hcube Shop adalah :

1. Clean 8
2. Alana Green Coffee - Kopi Hijau Alana
3. Okaya Foundation
4. Tablet Genius RR4U
5. Jus & Teh Rerama
6. Set Bersalin Nona Roguy

Dannnn banyak lagi produk lagi,korang klik-klik la kat web dia,tak pun search je,Insya Allah ada.
Ini pula waktu hari perkhidmatan mereka dan cara mereka beroperasi :

Isnin - Jumaat : Tgh Malam
Membalas email, membungkus parcel dan mengepos barang yang telah membuat pembayaran.

Sabtu & Ahad : Cuti
Pejabat pos tutup. Penghantaran akan dibuat pada hari Isnin berikutnya.

Masa penghantaran:
Sehari selepas anda membuat pembayaran.

Mudahkan sekarang,tak payah start kereta gi kedai atau toko jamu,klik-klik depan pc,tahu-tahu posmen ketuk pintu,tapi pastikan original dan halal tau,semestinya Hcube Shop mementingkan ciri itu.Oh ya,kalau korang nak beli borong buat berniaga kecil-kecilan pun boleh,pm je bincang dengan diorang harga terbaik k.

Nah bawah ni Cik Sue bagi detail untuk maklumat lanjut,kalau berminat pi terjah tau.

BLOG/WEB https://babiesblinkbeauty.blogspot.com
FB: https://www.facebook.com/hcubeshop/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/HCubeShop
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/hcube_shop/
INSTAGRAM FEEDBACK: https://www.instagram.com/hcube_feedback/

p/s : web Hcube Shop korang bukak kat phone pun boleh skroll,mesra pengguna sangat hehehhe,kot la sambil baring-baring depan tv nak baca testimoni ke review pengguna dulu ke kan....

18 singgah dan taip sket..

wahhh bagus ada website gini... memudahkn

REPLY

produk kesihatan pun boleh beli online .. tq for sharing

REPLY

Sekarang zaman cangih... smua tinggal tick tick je

REPLY

Sekarang zaman cangih... smua tinggal tick tick je

REPLY

Wahh.... bagus one stop center
Mudah!

REPLY

Sekarang ni semuanya mudah..hanya di hujung jari jer semua boleh dapat..sangat2 senang tak perlu nak pergi jalan2 lagi dah.. beli online jer lagi mudah kan Sue..

REPLY

Bijak die biz gini. Org lain berlumba buat produk. Die pasarkan smue produk dlm 1 web..

REPLY

Senang macamni....satu tempat je order..xdela risau kena tipu ke apa...

REPLY

Memudahkan.. Tak yh susah susah nak gi kedai dah..

REPLY

yup, memudahkan... semuanya dihujung jri

REPLY

orang yang suka online shopping ni memang tak lepaskan peluang la..

REPLY

Best makin banyak laa port akak nak shopping nnt hahaha

REPLY

mudah betul2 mudah..shoping sekrg guna internet je

REPLY

Sekarang semua mudah, boleh membeli dari rumah aja kan..

REPLY

macam mane kita nak yakin produk yang dia jual online tu ori kak sue??

REPLY

Semua sekarang di hujung jari, cepat dan mudah.

REPLY

Set bersalin pun ada...haaaaaa mudah sungguh...x payah nak susah cari kt kedai selalu habis

REPLY

jimat duit minyak..terlebih duit shopping ni..hehehe..main klik klik..

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates