Jus Lutox Dnars : Bukan Sekadar Hilangkan Lenguh

10:22 AM Sue Izza 6 Comments

Baru-baru ni tengah bulan puasa sempat balik kampung jumpa ma abah memandangkan Cik Sue akan beraya di rumah mertua tahun ni.Masa borak-borak ma ada sebut nak cuba Jus Lutox Dnars,katanya kawan dia dah cuba dan kesannya positif hilangkan lenguh badan dan lutut.Bila ma dah cakap-cakap gitu,tugas Cik Sue la kena survey dan carikan.Terus google cari info,pernah juga tengok iklan jus ni kat tv.


Rupanya banyak khasiat jus ni,bukan untuk lenguh sendi dan otot je,meh Cik Sue kongsikan:

1. Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.

2. Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.

3. Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.

4. Melancarkan peredaran darah.

5. Melancarkan proses penghadaman.

6. Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.

7. Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.

8. Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.

9. Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.

10. Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.

11. Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.

12. Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh


Wahhhh selama ni yang Cik Sue tahu jus ni untuk orang sakit lutut je,kalau ini la khasiatnya bukan beli tuk ma abah je,Cik Sue sendiri pun boleh amalkan ni.Bukan hanya untuk warga emas sahaja ni,haruslah Cik Sue pun cuba juga tambahan sejak ada aak kecil ni,menyusukan pulak selalu je tak bermaya,mudah letih,dan sebenarnya Cik Sue pun ada masalah sendi lutut akibat kemalangan dulu.Harap-harap kalau amalkan jus ni sedikit sebanyak bolehlah membantu.Untuk hasiat sembuhkan luka dalaman tu pun macam sesuai je sebab Cik Sue bersalin secara pembedahan,mungkin boleh membantukan?


Cik Sue ni bila beli apa sahaja makanan tambahan ,ubat atau apa sahaja la ,perkara pertama mesti nak periksa HALAL atau tidak.Alhamdulillah,lepas baca dan dapatkan maklumat,Jus Lutox Dnars ni mendapat Sijil Pengiktirafan HALAL daripada JAKIM.Bolehlah amalkan tanpa was-was.
Dari segi kandungan pula memang sangat berkhasiat bahan-bahan yang di gunakan,antara kandungan utama yang ada macam Kurma, Madu, Lemon, Halia, Pegaga, bayam, Markisa, garam bukit dan Delima. Tengok kandungan pun dah jadi yakin sangat dengan khasiat yang InsyaAllah kita boleh dapat.

Menang Duit RAYA Dengan Dnars

Masa dok baca-baca kat FB Dnars ni Cik Sue perasan ada contest hari raya,sempat lagi ni kalau nak menang,sambil-sambil buat ketupat,pasang langsir tu kan meh join contest ni,mana tahu rezeki korang Syawal ni.


Macam mana nak sertainya ?
Korang klik je link FB Dnars ni (Link http://bit.ly/2siHxm3)
Cuma LIKE, KOMEN, SHARE & TAG dan HASTAG #DuitRayaDnars.1 Syawal ni keluar result lepas tu, 2 Syawal terus dapat duit raya untuk pemenang. Kalau korang nak join tu cepat-cepat la sebelum hari raya. Ada rezeki tu ada la kan. InsyaAllah.

Okeylah,Cik Sue nak gi cari info dan penjual jus ni pulak,nak beli untuk ma abah dan Cik Sue sendiri,nanti-nanti Cik Sue dah amalka ,kita share apa rasanya ye dan apa kesannya :
Korang pun boleh cari info kat link di bawah ye :


p/s : Jadikan hadiah untuk ma abah pun ok jugakkan? mesti diorang happy.


6 comments:

  1. wah nak try juga la.. boleh bg emakk

    ReplyDelete
  2. Macam menarik ja .. Mesti sedap jugak kan ? =)

    ReplyDelete
  3. Ingay dnars kuarkan produk skincare jer. Rupanya jus pon ada

    ReplyDelete
  4. macam best je produk ni.. teringin pulak nak mencuba

    ReplyDelete
  5. Nampak menarik, khasiatnyaa pun banyak ;)

    ReplyDelete
  6. banyak khasiatnya...sedapnya bila ada buah delima tu..

    ReplyDelete