Set Shurah Pencerah dengan Formulasi baru

12:39 PM Sue Izza 5 Comments

Salam semua,
Mesti ramai yang biasa tengok produk Shurah di pasaran kan? Punya glamer dan mudahnya nak dapat produk ni,kedai runcit biasa pun ada tau.Dah lamakan produk ni,kalau yang baya-baya Cik Sue (30-an) mesti ingat zaman-zaman sekolah produk ni la pakai kat asrama,murah dan berkualiti.

Sekarang Shurah ada keluarkan produk set pencerah dengan formulasi dan berwajah baru.Dengan warna putih dan merah jambu yang lebih segar serta feminim sesuai dengan wanita dan gadis-gadis di luar sana.Dah dekat nak raya ni,boleh la nampak cerah sikit wajah tu tambah-tambah yang hari-hari kerja tengah panas ke,kulit kusam ke  memang sesuai la produk ni dengan korang.


Set pencerah ni bukan untuk wajah je tau,lengkap dengan pencerah badan juga.Antara produk dalam set ni ialah :

1. Krim Siang dan Malam
2. Pelembap (Moisturiser)
3. Pencuci Muka
4. Penyegar (Toner)
5. Losyen Tangan dan Badan

Set pencerah Shurah ni bukan sahaja mencerah dan memutihkan wajah dan kulit malah mampu milik dan di jamin HALAL.Dua fungsi utamanya adalah :

1. Clear White - membantu mengurangkan pembentukan melanin kulit untuk pencerahan berpanjangan
2. Shiny Glow - Menyerlahkan keserian wajah dan menyamakan tona kulit wajah


Dannnn Cik Sue dah dapatkan 1 set Shurah Pencerah Set Siang.Nak jugak cerah berseri di hari raya nanti hehehhee.Dalam set ni tak de krim malam sebab Cik Sue ambil set siang,dapat krim siang je la.Cara pakainya mudah je ,jom tengok :

1. Bersihkan muka dengan pembersih muka seperti biasa dan keringkan muka.


2. Sapukan Penyegar (Toner) ratakan ke seluruh muka,tak perlu banyak pun,nipis je.


3. Sapukan pelembap,ratakan,sapu jugak kat bawah-bawah dagu tu tau.


4. Akhir sekali sapukan krim siang ke  seluruh wajah,krim ni mengandungi bahan pelindung dari sinar UV ,kalau nak keluar rumah memang sesuai.


Jom la cerah sama-sama ngeeee,korang boleh dapatkan maklumat lanjut kat link di bawah ni ye.Jom cepat dapatkan.

Facebook Shurah Malaysia : https://www.facebook.com/ShurahMalaysia/
Instagram : https://www.instagram.com/shurahmalaysia/
Untuk pembelian di dalam talian: http://www.jetaine.com/shop/

Follow hashtag #shurahmy #shurahpencerah

5 comments:

  1. Alaaa...bestnya...kaler pun cantik..anak dara akak mmg guna prooduct Shurah

    ReplyDelete
  2. Comel sangat packaging dia, buat orang tertarik nak beli.

    ReplyDelete
  3. Shurah ni dah ada macam2 produk dah.. Hebat betul..
    .
    Eraz Fadli
    .
    Entri Terbaru : http://www.erazfadli.com/2017/06/bojen-raya-elak-last-minute.html

    ReplyDelete
  4. comeinya packaging baru pinky2 gitu , shurah pun dh lama berada di pasaran..

    ReplyDelete
  5. pink gituuu... makin lawa pakcing dia

    ReplyDelete