Jom shopping makeup raya : Althea Raya Giveaway Festival

9:13 PM Sue Izza 7 Comments

Baju raya? setel.Kasut/sandal raya? setel.Rumah raya ehhh haaaa setel.Kuih raya? beli je kira setel la kan hehhhe.Tapiiiii muka raya? muka apa lak Cik Sue ni? Alaaa mekap la,ai pun nak mekap juga,takkan nak pucattttt je muka pagi raya.Nih,gambaq kat bawah ni nampak tak lipstik tengah-tengah tu lip crayon ke apa tu,tau dah lipstik tu dah patah huhuuuuu di kerjakan anak buah huwaaaa.Abangggggg nak mekap,lipstik ,eyeshadow baru pleaseeee ahhahaha.


Jom la korang,malam ni Cik Sue nak shopping barang mekap kat https://my.althea.kr/ .Kalau nak tahu ni la online shop boleh beli mekap berkualiti murah-murah tau,sesuai la tuk surirumah cam Cik Sue yang kurang pendapatan ni sobs sobs,segala benda nak kena jimat.Tapi dengan Althea ni boleh la Cik Sue bergaya bermekap ala K-pop gitu di pagi raya hahahha.Semua mekap berkualiti dari Korea tau.Memang best shopping kat sini,semua ada dari hujung rambut ke hujung kaki.


Meh ni Cik Sue nak bagitau ,kalau korang shopping kat Althea sekarang,ada tawaran istimewa sempena raya ni tau, Althea Raya Giveaway Festival  yang mana kalau korang beli barangan yang termasuk dalam tawaran festival ni akan dapat freegift tau dalam saiz sebenar lagi.Untunggggg sangat tu.Beli 1 barang percuma 1 lagi barang.Ni Cik Sue shopping ni mau terbeliak mata Mr D ni,risau habis banyak RM lak kan hahahha dia tak tau isteri dia ni bijak berbelanja ,gittewwww hahaha.


 Oh ya,selain tu korang shopping sekarang akan dapat juga Limited Edition Ramadhan Box ala-ala misteri box la.Bila beli barang 1 kotak,alih-alih sampai 2 kotak,haaaaa sapa je yang tak happy lompat-lompat bintang weiiii.Jom-jom,malam ni kita shopping sampai pagi hahhaha poyo je Cik Sue ni.

Dahhhhh tunggu apa lagi tu ,jom-jom :

Web http://my.althea.kr/
Facebook https://web.facebook.com/altheamalaysia
Instagram https://www.instagram.com/altheakorea/

7 comments:

  1. amboi lawa laa cik sue masa raya nanti, bermekap sakan nooo hehehe

    ReplyDelete
  2. Pakat2 glowingla kita di pagi raya nanti ;)

    ReplyDelete
  3. Wow..mcm best je tawaran dia.. Hihihi

    ReplyDelete
  4. uish! Best tu! Buy 1 free 1 gitu 😍

    ReplyDelete
  5. Zaman skg ni semuanya mudah kan? Shopping barang dapur pun online je 👍👍👍

    ReplyDelete
  6. Syoknya buy 1 free 1. Nak shopping jugaklah!

    ReplyDelete
  7. wah makin berseri2 la di pagi raya ya.

    ReplyDelete