Akhirnya sampai pun Althea Box : Mekap Hari Raya

2:27 PM Sue Izza 3 Comments

Korang ingat tak sebelum raya Cik Sue kongsi pasal sale raya Althea,ala shopping mekap online tu,eh pi la baca kat SINI .Dannn Cik Sue sempat la shopping sikit produk mekap buat topup apa yang habis,time sale je la nak shopping lebih sikit,bukan tiap-tiap bulan pun huhuu.Ingatkan sempat la sampai sebelum raya,nan hadooooo huhuuu tak sempat pejabat pos dah tutup huhuu.Raya ke 6 baru la sampai ke tangan Cik Sue,ok la buat pakai gi open house dan beraya je la ye.Jom tengok apa yang Cik Sue beli.

Ramadhan Box Althea.
My Althea Ramadhan Box
Takde la banyak mana pun beli,topup apa yang habis dan apa yang Cik Sue tak de je.Pastu saja nak cuba pakai primer tu,sebelum ni Cik Sue tenyeh foundation je.Tanya-tanya Cik Midah la ,konon-konon nak belajar mekap hehehhe,antara rajin dan malas je Cik Sue ni,ngeeeee.Lipstik tu pulak berkenan warnanya,padahal banyak lagi yang beli hari tu,haaaa biasa la perempuan kikiki.Ala kena la ada berbagai warna baru la jadi koleksikan.Ni senarai barang yang Cik Sue beli :

1. All Day Lasting Primer SPF 44PA
2. Drawing Eye Brow New Black
3. Fitting Forever Lipstick-Rose Pink
4. Set Mekap Smokey - Pro: Beauty Pallete + Slick Auto Eyeliner + Bubble Mascara.
5. Powder Base U & Eye Shadow -Sugar Salmon -Yang ni Cik Sue pilih untuk pembelian Raya Giveway Festival masa tu,tak pasti ada lagi ke tak.


Puas hati semua barang yang sampai berkeadaan baik,Cik Sue suka shopping kat Althea ni,masa promosi dapat kotak cantik,macam bestkan buat koleksi hehehe.Paling suka bila cuba lipstick tu,tak comot dan best lah pakainya.Ni bawah gambar Cik Sue cuba tapi tak jelas sangat nanti Cik Sue share lagi kat fb dan ig ye.


Oh ya,kalau nak tengok video Cik Sue unbox kotak tu,boleh klik kat bawah ni ye,subscribe la sekali hehehehe.



Haaaa yang suka mekap tu ,korang kena register jadi pelanggan setia Althea ni,banyak promosi best-best,dannn baru la jadi macam artis kpop gitu mekap ala korea hehehhe.

Web : http://my.althea.kr/

Fb : https://web.facebook.com/altheamalaysia

Ig : https://www.instagram.com/altheakorea/


3 comments:

  1. Seronokkan bile dapat semua brg make up ni...

    ReplyDelete
  2. Wow macam2 ada. leh men lukis cantik2 la nnti

    ReplyDelete
  3. nad baru buat entry..hahaha..best dpt brg makeup..ni dapat lagi..belum review lagi

    ReplyDelete