Femilac untuk tambah susu badan ibu menyusu.

6:01 PM Sue Izza 12 Comments



Alhamdulillah Humaira dah masuk 9 bulan lebih dan syukur juga dia masih menyusu badan sepenuhnya tak campur susu tepung lagi.Walaupun susu tak melimpah dan tak buat stok tapi cukup untuk kenyangkan dia setiap kali menyusu terus dari Cik Sue.Cuma akhir-akhir ni perasan bila dia menyusu lama sikit terasa cepat pula kosong kantung susu.Mungkin dia makin besar dan susu Cik Sue makin kurang,tak cukup dengan demand perutnya.Mungkin juga Cik Sue agak penat akhir-akhir ni tak cukup rehat dengan Humaira yang makin melasak.Kekadang tidur pun asyik terganggu,makan pun tak ikut masa.Nampaknya kena usaha selesaikan masalah ni,azam Cik Sue nak susukan Humaira kalau boleh sampai 2 tahun atau sekurangnya lebih dari setahun.

Cik Sue ada juga dapatkan nasihat doktor dan jururawat bila bawa Humaira pemeriksaan bulanan,kebanyakannya suruh jaga pemakanan dan cuba cari milkbooster atau supplement untuk tambah susu.Dan sentiasa bagi susu bila anak minta ,konsep demand dan supply,bila anak selalu hisap,susu akan bertambah ikut kekerapan dia menyusu.


Cari punya cari,skroll fb dan ig,cari kat internet,Cik Sue tertarik dengan FEMILAC ni dari Feedmilk,sebabnya gabungan bahan makanan sunnah dalam bentuk kapsul je tak payah nak bancuh-bancuh dah.Dok baca testimoni yang guna pun macam ok dan berkesan.


Femilac Milkbooster #tibetibebengkak ni akan berfungsi membantu 100% daripada usaha ibu-ibu semua bagi menghasilkan susu yang banyak dan berkualiti , inshaAllah , dan mudah dimakan hanyah kunyah sahaja.Nak bawa ke mana-mana pun senang,masuk je dalam beg.

Produk ni di lancarkan oleh CEO Feedmilk iaitu Puan Anys Syuhada dengan gilang-gemilang.



Dan yang penting juga produk ni dah di sahkan Halal oleh Kerajaan Malaysia.


Tak sabar pula Cik Sue nak cuba Femilac ni,Mr D pula cadangkan cari la tester atau trial pek dulu takut tak sesuai pulak nanti sebab milkbooster ni bergantung kepada badan kita juga.Alhamdulillah Femilac ni ada trial pek berharga RM13 yang ada 12 tablets dengan bungkusan yang cantik lagi,bolehlah cuba nanti,kalau ok boleh beli sebotol full pek tu.
    


Ini pula antara testimoni pengguna Femilac ni :



Harga Milkbooster Femilac 

Botol 30 tablets =RM45.00
Botol 60 Chewable Tablets=RM 70.00

Kalau korang pun berminat nak cuba boleh dapatkan info di link kat bawah ni ye :

· Jika berminat boleh terus ke butik ataupun stokist2 femilac kini semua pelusuk tempat ade kalau nak cod pun boleh.

Jom LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEEDMILK)

FACEBOOK : https://www.facebook.com/Femilac-HQ-1630025720660864/

INSTAGRAM : www.instagram.com/femilac 

website : www.feedmilk.com .

ALAMAT BOUTIQUE :
Feedmilk Boutique - H50-1,
Jalan Serai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200, Shah Alam.

BUKA :SELASA-AHAD ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze : Feedmilk Boutique

*segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh hubungi HQ :

Alamat Hq: FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK
Seksyen 7,40 000,
Shah Alam,Selangor
HOTLINE HQ : 03-33626516                          

12 comments:

  1. Senang makan yang tablet camni, kunyah dan telan jer. Akak dulu amalkan VCO je, sehari 2 bijik. Memang meriah susu, dapatlah susukan Airis 2 tahun.

    ReplyDelete
  2. kalaulah deeba boleh menyusukan anak macam ibu2 yang lain.. tiba2 rasa sayu lak.. :(

    ReplyDelete
  3. dkna pun tengah berusaha bf muqri sepenuhnya

    ReplyDelete
  4. boleh k.sal share info ni dgn member yang tengah merundum susunya...tq cik sue

    ReplyDelete
  5. wahh memang ada baca bagus femilac ni.. tambahan owner dia yanie kenal.. familynya dok tgmalim jugak..bagus orgnya..

    ReplyDelete
  6. walaupun dah campur tapi makan milkbooster lagi sebab Rayyan kdg tolak fm nak ngempeng je .. huhuh

    ReplyDelete
  7. Wah menarik ni utk meriahkan susu ibu. Kadang mak2 ni mudah stress nak nak mak yang muda2... bila stress susu drop laaa kan.. blh cuba produk ni..nanti kita pakat2 share kat kawan2 yang ada masalah susu kurang..

    ReplyDelete
  8. Bagus..kene usaha tambah susu..cari apa2 supplement

    ReplyDelete
  9. Syukur diberi rezeki menyusukan anak.

    ReplyDelete
  10. Adik akak guna Femilac ni utk milk booster..terbaik hasilnya ..

    ReplyDelete
  11. Singgah lagi sekali .. nak memeriahkan komen.. boleh ke hahaa

    ReplyDelete