05 October 2017

Assalamualaikum semua,hai kawan-kawan,
Eh korang minum apa untk detox badan? Ni Cik Sue amalkan Cuka Epal dari Surya Malaysia ni,dah dekat 3 botol dah habis,Alhamdulillah , dah la sedap,banyak khasiatnya.Selain sebagai detox untuk badan,elok juga untuk yang alami batuk-batuk tau.Cik Sue amalkan minum pagi dan malam nak tidur,dannnnnn yang bestnya berat badan stabil tak naik dah lepas amalkan Cuka Epal ni.Turun tak la banyak sekilo dua je tapi maintain tau.Seronok pulak rasa,lagipun cuka epal ni buat jus pun sedap ,buh ais buat minum lepas makan menu berat atau berlemak.


Oh ya selain buat minum ,Cik Sue guna cuka epal ni buat rendam sayur tau,tuk bersihkan bahan-bahan toksid kat sayur.Ye la sayur sekarangkan di sembur macam-macam bahan kimia,teriutama bila nak masak menu tuk Humaira Cik Sue akan rendam dalam air yang di campur cuka epal ni,bilas kemudian baru masak.Kalau nak baca testimoni Cik Sue lagi korang boleh klik SINI ye.

Promosi Produk Surya Malaysia



Memandangkan stok dah nak habis ni,kebetulan pulak kak long dila ajak pi Pameran Health Week bersama Watsons di  Sunway,Velocity Mall sabtu ni,bolehla Cik Sue beli sebab ada promosi produk Surya Malaysia ni.Detail seperti di bawah ni ye :

Surya Malaysia Di Pameran Health Week

Lokasi : Sunway Velocity Centre Court

Tarikh : 6 Oktober – 9 Oktober

Tarikh Penampilan Khas Pak Cik : 7 Oktober

Masa : 2pm – 3pm
Selain cuka epal Surya Malaysia juga ada produk Air Klorofil perisa Pic dan Laici,yang ni Cik Sue tak pernah try lagi.Kalau nak tahu khasiat dan promosinya jom kita pergi pameran ni nak? Cik Sue menyakini produk Surya Malaysia ni sebab halal dan bahan pun di yakini.Harga pun tak de la mencekik sangat hehehhe.

Jom korang ramai-ramai kita pergi,banyak aktiviti nampaknya masa pameran ni,Cik Sue memang dah plan dengan Mr D nak singgah sambil-sambil nak balik rumah mak sabtu ni.

Kalau nak tahu maklumat lain korang boleh ke FB dan IG diorang ye :

FB https://www.facebook.com/Surya.Malaysia/
IG https://www.instagram.com/surya.malaysia/
#SuryaACV #RasaSayangSemanisMadu #SuryaMalaysia

18 singgah dan taip sket..

Kalau jadikan sampingan sos untuk pancake sesuai ke

REPLY

Kalau boleh rendam sayur, means cuka dia kuat lah kan?

REPLY

Yaya ada cuka ni kat rumah tapi belum sempat cuba lagi tapi baca khasiat dia macam best hee

REPLY

Ada promosi ker.. wah menarik ni .. sapa2 yang duk dekat2 kena terjah sana .. Berbaloi laaa beli time promosi..kekya pon memang guna acv surya kat rumah..

REPLY

Akak x pernah guna cuka epal...wah ada promosi tu ha...jom skodeng

REPLY

rasa nak pergii tapi jauh dari den

REPLY

Fuh untunggg.. nak pegi tapi nak balik kg ler plak

REPLY

habis dah cuka epal , laki yang kuat minum ahaks

REPLY

ooo cuka epal boleh buat rendam sayur yea...k.sal nak try la gini..

REPLY

salam ziarah & follow..

saya amek jugak cuka epal ni..t brand lain.. elok diamalkan.. hehe

REPLY

macam bestt khasiat dia kaksue ..

REPLY

macam menarik je. produk surya ni macam bagus untuk diamalkan kan sue?

REPLY

Yeayy... Kita jumpa sana nanti ehh

REPLY

ramai dah review produk ni cakap sedap...dkna belum jumpa lagi kat kedai..teringin jugak nak rasa

REPLY

belum jumpa lagi apple cigar ni..rasa nak try

REPLY

Bila nak cuba ni, tak sabar nak rasa khasiatnya.

REPLY

Ty br nk start semula.. hihi tgendala pula..

REPLY

Catatan Sue Izza . 2017 Copyright. All rights reserved. Blog Templates Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates