Cari minyak wangi tahan lama? Cuba Mont Cabana

Dah buat persiapan raya? Selain dari pakaian mesti ada yang cari minyak wangikan? Lagipun sunat berwangi-wangian di hari raya,haaa dapat pahala tau.Macam Cik Sue ni jarang nak beli minyak wangi original dan berjenama,selalu rembat downtown punya je,pastu dok bebel kena pakai banyak kali sebab baunya tak tahan lama hehehhe.Ada la beli minyak wangi mahal tapi pakai sekali-sekala je ,sayang hahahah.



Mont Cabana minyak wangi premium.


Apa kata raya ni korang cuba minyak wangi Mont Cabana ni yang baru di lancar bulan ini Mei 2018 dan sudah berada di pasaran sekarang,pergi beli cepat! Ngeeee.Untuk pengetahuan korang minyak wangi jenama ni bukan inspired perfume maknanya tak tiru bau mana-mana minyak wangi lain,ia ada bau tersendiri dan unik,di blend sendiri di kilang.Jadi jangan risau, tak sama dengan bau jenama lain ye,tak de tiru-tiru okeh. 

Rekabentuk botol juga melambangkan ekslusifnya minyak wangi ni setanding dengan jenama antarabangsa ye,walaupun ini adalah produk Malaysia.Dengan casing besi dan botol yang cantik sesuai juga kalau korang nak hadiahkan kepada yang tersayang ke,nak buat hantaran pun cantik tau.


Memang sesuai dengan citarasa mewah dan elegan,sesuai untuk semua lapisan pengguna ye,sapa je sesuai pakai,tambah-tambah lelaki maskulin dan sado ala-ala Abam Jul Ripin kita ni,alaaa yang tak sado pun boleh,guna minyak wangi ni,isteri-isteri terus teringat-ingat nanti hahahhaha.Oh ya koleksi minyak wangi Mont Cabana ni bukan untuk lelaki je,untuk perempuan pun ada akan di pasarkan berperingkat ye ,kena selalu jenguk web diorang la di www.montcabana.my/  .


Tahan 24 jam dan banyak pilihan.


Haaa ni memang keistmewaan minyak wangi jenama Mont Cabana ni tau,tahan lama.Boleh tahan sampai 24 jam,seharian la maknanya,kot tak nak mandi sembur je la hehehhe.Korang pergi beraya seharian bawa je minyak wangi ni dalam beg,kot rasa bau dah hangit tu spray je la boleh la cover bau-bau kurang menyenangkan tu.Minyak wangi ni jenis Eau De Parfum (EDP) jadi memang tahan lama kalau pakai.

Koleksi minyak wangi Mont Cabana ni akan di keluarkan sebanyak 24 jenis dalam tahun 2018 ni ye,2 jenis untuk lelaki dan boleh di beli di web mereka dan 22 lagi untuk wanita akan datang secara berperingkat dalam pasaran,rajin-rajin check web diorang ye.Untuk 2 jenis yang lelaki ni di gandingkan artis sebagai signature wangian mereka,dan Zul Ariffin di pilih untuk 2 haruman lelaki iaitu : 

Mont Cabana 1- Gold Edition (klik untuk beli)


Mont Cabana 2 -Bronze Edition (klik untuk beli)






Macam mana nak beli minyak wangi Mont Cabana?


Senang je nak dapatkan koleksi minyak wangi ni,boleh COD dari agen terdekat atau secara pos.Jangan risau syarikat ni dah lama dalam bisnes online dan trusted seller ye,Insya Allah barang anda akan sampai secara pos.dan diorang akan bertanggungjawab kalau apa-apa jadi,di jamin.

Untuk pembelian online :

-order jenis yang korang suka.
-boleh buat pembayaran dengan kad kredit,debit card atau bank tranfers
-tunggu barang sampai.

Untuk pembelian COD :

- korang boleh rujuk dan hubungi ejen di https://montcabana.my/senarai-ejen/
-cari agen terdekat dan hubungi mereka.
-barang akan di hantar ke pintu rumah dan bayar cash.

Mudahkan? cepat dapatkan untuk raya ni,bagi hadiah untuk yang tersayang,suami,ayah,tunang,buat hantaran pun cantik di hias sebab ada bekas besi yang cantik.


Jana pendapatan sebagai agen dan wakil jualan Mont Cabana.

Okeh,ni berita baik tuk yang nak berniaga dan tambah pendapatan musim-musim raya ni dan lepas-lepas ni nanti.Mont Cabana mencari wakil jualan seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan Indonesia.Korang boleh daftar di https://montcabana.my/daftar-ejen-mont-cabana/

Apa yang korang akan dapat dengan menjadi wakil jualan/agen ni ?

- Sistem jualan yang canggih ,pastinya ada bonus dan reward la.
- Akan di bantu marketing secara online dan offline.
-Banner,Flyers dan iklan di sediakan.kos di keluarkan hampir 2 juta untuk marketing,jadi membantu    mencari pelanggan.
-Kedai-kedai yang berminat juga di alu-alukan sebagai wakil jualan minyak wangi Mont Cabana.

Menarikkan? Yang berminat boleh cuba ye,mana tahu rezeki korang.


Fuhhhhh memang menarikkan? Cik Sue pun dah rasa nak dapatkan koleksi minyak wangi ni nanti,tak sabar pulak rasa tunggu koleksi wanitanya.Nanti boleh la beli sepasang untuk Mr D sekali,gituuuu sweet takkkk? ahaks.

Oh ya,wangian ni dalam botol 50ml ye dengan harga promosi RM129.

Untuk maklumat lanjut korang boleh hubungi detail di bawah ye,kot nak tanya apa-apa ke yang belum jelas :

Whatapps : 012-3377045
Facebook : Mont Cabana  MY ( www.facebook.com/montcabanamy)

8 comments

  1. sii pon ada bau perfume gak ropenya.. hehe

    ReplyDelete
  2. k.sal teruja gak dengan Mont Cabana ni sebab wangian yang berkekalan melebihi 24jam...berbaloi

    ReplyDelete
  3. haish.. oh abang julripin.. i mcm nk beli perfume ni sbb u

    ReplyDelete
  4. botol nampak mewah, photoshoot pun classy... kena cuba beli jgk ni

    ReplyDelete
  5. ekslusif botol tu. Bauan pun mesti agak mewah ni.Nak cari la satu utk raya

    ReplyDelete
  6. botol cantik dan exclusive.. lagi mahaaai ade abam julrippin hehe..

    ReplyDelete