Minum Coklat untuk badan mantap ? Jom cuba Choco Fit.

Sapa suka coklattt? Sayaaaa....hahhaha sendiri tanya sendiri jawab.Cik Sue ni apa je benda berasaskan coklat memang terbuntang terus mata,kalau coklat bar tu dalam peti ais memang sentiasa ada,akhir-akhir ni je dah kurang sikit sebab  kena "kawal selia" dengan Mr D,huhuuu suh kurangkan manis katanya,hishhh gerammm je.


Sempena bulan puasa ni ,ada kawan Cik Sue rekemenkan minuman Choco Fit ni,katanya banyak khasiat walaupun minuman coklat dan boleh buatkan kita rasa kenyang sepanjang hari,woww menarik tu.Ye la setahu Cik Sue minuman coklatkan buh gula,manis dan sedap je,nak sihatkan badan tang mana pulak.Rupanya salah,banyak khasiat lagi-lagi coklat pekat tanpa gula Choco Fit ni.


Jom tengok apa bahan Choco Fit ni sampai boleh membuatkan badan jadi mantap dan sihat bila minumnya :

-GUARANA
-ALOE VERA
-HOODIA
-FRUCTOSE
-COCOA POWDER
-NON DAIRY CREAMER

Ha,bahan pun menyihatkan,rasa pun sedap ,rasa coklat pekat walau tak manis tapi manis coklat tu dah cukup.Dah la pembungkusan pun cantik dalam kotak dan sachet yang mudah korang nak bawa ke mana-mana,kot nak travel kan selit je 3 4 sachet dalam handbag,senang.Cara nak minum pun senang je nak panas boleh ,nak sejuk pun boleh,ikut sukalah.


CARA MINUM CHOCOFIT

✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur


Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.


Kelebihan dan khasiat Choco Fit


Rupanya banyakkkkk lagi kelebihan serbuk coklat ni selain mengenyangkan, ,sukaaaaa :

-Membakar lemak & kalori dgn pantas
-Meningkatkan metabolisma dengan selamat
-Mengurangkan selera makan
-Mencantikkan kulit
-Membuang toksin & mengempiskan perut
-Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
-Lulus kementerian kesihatan
-Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
-100% tiada kesan sampingan
-Sesuai untuk ibu menyusu

Korang baca takkkkk? membakar lemak wehhhh,Ya ampunnn teruja pulak Cik Sue,mahu taknya,dah nak cecah garisan kuning terlebih berat dah ni.Tumit pun dah mula sakit,orang kata maintain je sebab kerangka Cik Sue ni kecik tapi bila timbang,adoiiii nak lebih line overweight dah.Huh minum coklat boleh turun berat memang ok sangat la ni.Tapi kena ingat tau jangan bergantung dengan produk je,senaman dan kontrol makan kena la juga,kalau tak makan la produk apa pun tak de jadinya huhuuu.


SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN


Rupanya dah ramai cuba dan Choco Fit ni terbukti boleh turunkan berat badan 3-7 kg seminggu la,fuh fuh teruja lagi Cik Sue ni.Nak tahu apa kesannya seleoas minum Choco Fit ni dalam masa tertentu,nahhhh di senaraikan,tapi bergantung kepada individu jugak la ye,badan lain-lain kan :

KESAN SELEPAS MINUM

2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)



Ya Allah tak sabar pulak rasa nak tengok kesan kat badan sendiri,padahal baru amalkan 3 sachet haaahaaa eh tapi dah rasa kesannya tau antara yang Cik Sue rasa :

-kerap buang air kecil,katanya proses detox badan sedang berjalan.
-memang rasa kenyang sepanjang hari,setakat berpuasa tu memang tambah tenaga la.
-tak exhausted sangat berpuasa walau susukan anak tapi kena minum air banyak la.

Jelesnyaaa tengok testimoni diorang yang dah pernah cuba ni :





Korang kenal tak kak Adza atau Mak Dara ,blogger tersohor tu aka penulis skrip tu,haa dia pun amalkan Choco Fit ni tau,jom tengok testimoni dia :



Harga promosi raya

Sempena nak raya ni,haruslah masing-masing nak cantik,sihat,bertenaga dan turun berat badan kan? Jom kita amalkan Choco Fit ni,ada harga promosi raya ni :

Harga
Rm130 (SM)
Rm140 (SS)

Hrga promo raya 2018
Rm99(SM/SS)

Jom dapatkan segera atau kalau nak detail dan sebarang pertanyaan boleh rujuk talian dan media sosial mereka ye :

Telefon : 011-12923024
Instagram : www.instagram.com/chocofithq

24 comments

  1. Ok test test test test ... woww kurus laa dia raya ni .. kebaya merah plsss hehehe

    ReplyDelete
  2. Bak mai few packet. Nk kurus...

    ReplyDelete
  3. Ehhhh...jeles pula tgk testimoni tu... nk kurus jg

    ReplyDelete
  4. Wah best yer. Nak try gak. Best tu mcm 5 km jogging

    ReplyDelete
  5. Bestnyaaa kaksue. dah perisa coklat sedap, boleh utk kurus lak tuu

    ReplyDelete
  6. Perisa coklat tu yg buat tringin nak cuba gak ni hehe

    ReplyDelete
  7. perisa coklat memang sedap.. lepas itu boleh kurus plk..fuhh pakej..

    ReplyDelete
  8. wahh..tak takut lah nak mnum chocofit ni.Ada kelulusan kkm yer. Nampaknyaa memang berkesan betul ni.Taklupa juga,kena juga rajin eksaiz dan amalkan gaya hidup sihat.Btw,gojes lah kasue raya ni yer.

    ReplyDelete
  9. Selamat berChocoFit Sue. Bulan-bulan posa nI tengok gambar air coklat memang bikin rasa haus la. Hahaha...

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Kak sue..kita geng minum chocofit.. Bulan puasa ni cepat kenyang sebab sahur dah minum chocofit...

    ReplyDelete
  12. Wowww memang berkesan tgk testimoni tu, slim lah sue lepas ni.

    ReplyDelete
  13. wah.. caiyok kak sue.. jom sama2 turunkan berat badan

    ReplyDelete
  14. Mesti lepas ni cik abang toleh 2 kali

    ReplyDelete
  15. Bagus nya , testimoni semua trbaik

    ReplyDelete
  16. pergh..pinggang macam barbie doll..semoga berjaya misi untuk dapat bentuk bdan yang cantik akk sue..raya mesti pakai kebaya ok..ehhee

    ReplyDelete
  17. peminat coklat sini! bestnya chocofit tu, sedap pastu boleh kurus kan. kena beli ni

    ReplyDelete
  18. Nampak coklat dia macam sedap sangat! Lagi plak kalau sejuk kannn

    ReplyDelete
  19. terus rasa macam nak cuba.nak kurus & cantik juga sebelum raya haha

    ReplyDelete
  20. Lepas ni berkebaya lah ciksu kiter...

    ReplyDelete
  21. Kurus bergaya sakan lah raya ni nanti ye..

    ReplyDelete
  22. peeergh.. 1 sachet macam lari 5km peergh..

    ReplyDelete