Borong Pampers dan Barang Baby di Big Baby Fair Lazada

Hai mak-mak,bapak-bapak,cari barang anak ke tu? pampers? botol susu? mainan? Haaaa sale barang baby datang lagi di Lazada,jom shopping lekas.Cik Sue pun kebetulan pampers Humaira dah tinggal sikit,alang-alang dah sale ni jom la kita borong banyak terus,tak payan tiap bulan nak ulang ke kedai beli kan,buat stok kat rumah senang juga nak berjalan atau balik kampung ngeee,lagipun harga lebih murah,dannnnnn cari la yang free caj delivery kikiki jimat banyak dah tu.Ye la rakyat marhaen macam Cik Sue ni kena la cari yang murah dan berjimat sentiasa,dengan kos sara hidup makin tinggi sekarangkan,tak mampu nak ubah keadaan ekonomi,kita atur la ekonomi keluarga sendiri je kan? 

Big Baby Fair Lazada 


Lazada tengah adakan sale barang baby dan ibu sekarang ni tau,bermula 25-29 Julai 2018.Macam-macam tawaran menarik ada,jenama-jenama yang ambil bahgian pun best-best.Cik Sue dari pagi tadi dok usha ha,adoiii penuh la bakul dok tambah,alaaa sesekali shopping barang anak pulak apa salahnya,asyik shopping barang mak je kan.Masa ni la nak cari susu,pampers,toiletries ,harga tengah murah ni.Antara jenama yang terlibat :

-Drypers
-Dutch Lady
-Fisher-Price
-Huggies
-PediaSure
-Sweet Heart Paris
-PetPet
-Enfagrow A+
-Poney
-Friso Gold
-MamyPoko
-Nankid
-Mamil
-Philips Avent
-Anmum
-S-26
-Nivea Baby
-Lactokid

Bukan sahaja hampir 80% diskaun yang di beri tapi ada jugak jualan secara pukal/borong.Lebih murah tau bila beli banyak,siap ada gift macam-macam lagi.Pandai-pandai la godek ye.Ada jenama-jenama tertentu siap ada gift voucher tambahan tau,bertambahhhhh jimatnya.Dan bagi ibu ayah yang nak beli susu tu jangan risau tau ,ada jaminan susunya adalah original dan 6 bulan ke hadapan tarikh expirednya.Jadi boleh la shopping tanpa was-was.

Untuk ibu-ibu baru pun ada jugak sale barang-barang keperluan tau,jangan runsing,pilih elok-elok ye,macam-macam ada.Dari kelengkapan penyusuan,pakaian menyusu sampailah botol dan aksesori baby macam bouncer,carseat semua tengah sale ni.


Fuhhhh berpinau mata Cik Sue dok skroll barang-barang Humaira ni,nak tahu tak apa yang Cik Sue cari? Jom tengok heheheh

Pampers

Humaira pakai jenama Petpet yang saiz L 76 pcs tu ,kalau beli kat kedai kat area rumah ni dapat la rm32++ jatuh dalam 40sen++ sekeping,ni sale kat Lazada dapat la dalam 36sen sekeping,dah murah tu ,tambahan pula free delivery,jimat sangat dah tak perlu kuar duit minyak,parking lagi nak beli kan.




Banyak juga jualan pukal/borong pampers kali ni,macam-macam jenama ada ha,pilih je mana yang naak-anak korang pakai.Kalau rasa banyak sangatkan,apa kata share-share dengan sedara mara atau adik-beradik yang pakai sama saiz dan jenama,boleh jimat gakkan.

Kelengkapan Mandian Bayi 

Dah nak masuk 2 tahun baru habis segala toiletries Humaira hadiah yang orang bagi masa lahir tu,terima kasih semuaa,jimattttt ibu Humaira.Jadi sekarang nak kena topup baru la dah habis semua,Dah ada sale ni,beli la terus,siap ada yang 1 set lengkap lagi,senang kerja ibu ngeeee.



Haaa Cik Sue pilih yang ni ,nampak menarik boxnya,isi dalam pun lengkap untuk kegunaan Humaira.Ada minyak baby,syampu dan mandia juga,Cik Sue pernah bau yang jenama ni ,memang wangi.

Kolam mandi kanak-kanak


Yang ni dah lama Cik Sue cari sebenarnya,dari tahun lepas lagi,sian Humaira ,sejak-sejak gi PD tahun lepas dia dah suka main air,kat rumah ada besen baby dia yang dalam pantang je,kecik ya amatttt hehhhe,so kali ni dapat harga murah dan ada pam sekali,senang la sikit.Nanti boleh bawa balik kampung mandi dengan kakak-kakak sepupu yang lain.

Banyak lagi produk ibu dan bayi yang korang boleh grab time Big Baby Fair ni tau,bra menyusu pun banyak yang murah-murah tau,botol-botol susu yang berkualiti,mainan dan alat bantu mengajar untuk kanak-kanak pun banyak.

Tips membeli di Lazada 

Cik Sue ni antara pelanggan setia Lazada jugak la,selalu jugak la order macam-macam,kekadang barang-barang elektrik,kelengkapan dapur,mainan anak dan macam-macam lagi la.Selalu juga terbaca orang viral dan komplen pasal salah barang la Lazada hantar,saiz tak seperti di harapkan la,barang rosak la.Bagi Cik Sue nak membeli ni kena baca description betul-betul dan tengok apa yang di beri dalam item in box korang boleh chat dengan seller terus sekarang,dah dapat ukuran barang tu try la ukur dulu kat rumah besar mana ye,baru la tak kecewa,jadi sediakan pita pengukur hahahhaha.Satu lagi Cik Sue selalu beli dengan trusted seller atau official seller,contohnya nak beli barang Philips beli la dengan official seller Philips tu,senang sikit kalau nak berurusan,diorang kan syarikat besar,nak komplen apa-apa pun senang.

Okeh,sekarang jom shopping kat sale baby ni boleh klik sini ye BIG BABY FAIR LAZADA 

Big Baby Fair Contest-Baby Spy

Oh ya, sebelum Cik Sue terlupa,Big Baby Fair Lazada kali ni ada contest untuk baby dan ibu sertai tai,hadiahnya voucher bernilai RM1000 untuk barangan ibu dan baby,wahhhhh lumayan ni,banyak boleh shopping tu hehehehe...Jom korang sertai ramai-ramai : 


Contest bertemakan Baby Spa ni mudah je nak sertai,jom tengok caranya : 

1 ) Pakaikan baby korang dengan pakaian bertemakan baby spy /pengitip atau agen baby.( ala-ala bond gitu )
2) Upload gambar baby korang tadi kat profile picture,kena publickan la fb dan instagram.
3) Nyatakan inspirasi pakaian tersebut dan apa reaksi baby anda.
4) Masukkan hastag #LazadaBabySpy

Contest ni dari sekarang sehingga 26 Julai 2018 ye dan 3 pemenang akan di umumkan pada 28 Julai 2018.
Jom ramai-ramai join mana tahu rezeki korang kan,banyak jugak RM1000 voucher tu.
Untuk maklumat lanjut korang klik sini ye CONTEST BABY SPY LAZADA

p/s :
okey bye,nak sambung penuhkan bakul hehehhe lets shoppinggggg.....

14 comments

  1. tengah sale kan.. parents bleh borong ni topap stock anak2..

    ReplyDelete
  2. okay! spreads this news. hehehe

    ReplyDelete
  3. menarik gak contest ni...kalau rajin k.sal try hehehe

    ReplyDelete
  4. Alaa nak borong nak bagi sape pakai? hurmm

    ReplyDelete
  5. Wahhh. . Boleh lar borong barang baby pas ni.. Hihihi

    ReplyDelete
  6. Best yer Lazada buat baby fair lagi. Wajib terjah ni..

    ReplyDelete
  7. ni yang tak tahan ni..nak kene tengok..pampers anak pun dah anak habis

    ReplyDelete
  8. Ada sales lagi ya kat Lazada, kali nie untuk mak n baby pulak ya.. menarik nie kan Sue..

    ReplyDelete
  9. Lama tak bukak lazada , bukaklah jap apa yg best

    ReplyDelete
  10. berbaloi shopping di lazada.
    website utama aida utk shopping, sue.
    tapi tu la, aida xde baby dah :) hi hi hi
    tapi tu la. nak terjah jugak la.
    ari ni last day.
    cari toys utk izzat.

    ReplyDelete
  11. ala dah terlepas promosi tu..rugi2

    ReplyDelete
  12. xdak bby..dok cuci mta je ri tu masa sale..hehe

    ReplyDelete