Pakej Rawatan Kulit Menarik di Skin Valet,Bangi



Ramai yang tanya Cik Sue pakej apa lagi yang ada kat Skin Valet,Bangi bila Cik Sue kongsi pengalaman buat rawatan kat situ.Banyak pakej menarik sebenarnya,tapi yang penting kena ikut kesesuaian kulit wajah korang ye,benda utama sila periksa keadaan kulit dan masalah dulu baru boleh buat keputusan rawatan apa yang kena ambil.


Lokasi strategik,spa bersih,kemas dan menarik.

Spa Skinvalet ni juga mudah di cari,nampak dari sisi jalan,papan tanda pun besar dan memudahkan pelanggan.Mula-mula masuk kedai pun nampak welcoming sangat dan di sambut staf yang mesra dan sangat membantu pelanggan,tahniah Skinvalet Bangi.



Pakej menarik dan berpatutan.

Banyak jenis rawatan kulit wajah kat sini sebenarnya bergantung jenis wajah masing-masing.Harga pun berpatutan dan selalu ada sale tau,jadi baik korang follow instagram dan facebook diorang untuk update terkini dan diskaun yang di tawarkan.Berikut adalah antara rawatan dan pakej yang ada,untuk maklumat lanjut korang boleh hubungi mereka terus atau datang je ke spa skinvalet ye.








Untuk keberkesanan rawatan kenalah mengikut saranan oakar kulit atau doktor yang memberi penerangan tu,berdasarkan masalah masing-masing,ada yang sekali pun dah ok tapi ada juga yang kena buat rawatan 2 atau 3 kali baru ok ,bergantung ye.




Bagi Cik Sue harganya sangat berbaloi dah dengan perkhidmatan yang di beri,ye lah bukan kita gi buat hari-hari kan terutama untuk yang ada masalah atau penyakit kulit yang memang perlu di rawat tu.

Apapun untuk penerangan lanjut boleh datang ke spa atau hubungi mereka ye.






Alamat :

Skin Valet Bangi
62, Jalan 8/35, Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Kajang, Selangor
Telefon : 03-8922 9181

Facebook : Skin Valet Bangi

Instagram : @skinvalet_bangi

Waktu perniagaan : 10.30am – 7pm

2 comments