Cari Panduan Untuk Berjaya? Sertai Program Keusahawanan "Nak Ubah Hidup 2019"


nakubahhidup 2019

Setiap tahun kita pasti berazam untuk berjaya dalam hidupkan? tapi selalu terbabas tak tau hala tuju dan matlamat.Kita inginkan hidup yang bebas dari masalah kewangan,tekanan kehidupan ,perniagaan dan peribadi,tapi tak tahu macam mana menguruskan semuanya,tak tahu macam mana nak keluar dari semua masalah yang melanda.Masih mencari kekuatan diri untuk meningkatkan potensi perniagaan,ingin mencapai impian dalam hidup yang sebenarnya mudah kalau tahu cara dan langkah yang betul.

Jika korang dalam situasi di atas memang sesuai menyertai program baru NAK UBAH HIDUP 2019 – KUASAI POTENSI DIRI, KEWANGAN DAN BISNES secara Live Event pada 30 Ogos hingga 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC). Setelah 11 tahun ditubuhkan, lebih 700,000 peserta telah hadir ke program yang dianjurkan oleh RichWorks.


Ramai antara mereka yang hadir, telah berjaya merubah diri mereka dari hidup biasa-biasa menjadi luar biasa dengan berniaga. Apa yang lebih menarik, ramai dari mereka asalnya hadir dengan keadaan kusut, penuh bermasalah, dengan tekanan kewangan dan beban hutang keliling pinggang.

WhatsApp Image 2019-05-04 at 10.34.01 AM (1)

Selain dari itu, ramai yang berniaga tanpa ilmu perniagaan yang betul menyebabkan bisnes mereka susah nak berkembang. Malahan mereka terpaksa berhadapan dengan cabaran untuk membuat jualan bulanan yang tinggi dan konsisten. Dan ini juga mempengaruhi tahap kewangan dan pendapatan mereka sehingga menyebabkan ramai antara mereka terpaksa menanggung beban hutang bisnes yang mempengaruhi keadaan hidup mereka.

Tapi, setelah menghadiri beberapa program RichWorks, ramai yang mula menikmati hidup yang lebih baik dengan kebanyakannya muncul sebagai usahawan berjaya di dalam pelbagai bidang kerana mereka berjaya mengambil tindakan merubah hidup mereka untuk keluar dari kepompong bebanan masalah dan tekanan kewangan.

WhatsApp Image 2019-05-05 at 9.46.20 AM


Dr Azizan Osman sebagai Master Coach RichWorks 

Seorang yang tak asing lagi dalam memberi kursus perniagaan dan telah berjaya melahirkan ramai usahawan jutawan dan banyak menyumbang kepada perkembangan dan kemajuan bidang keusahawanan di negara ini, antaranya kemajuan anak-anak bangsa dengan rekod peningkatan pencapaian usahawan melalui program bisnes dan pemasaran hanya dalam tempoh seawal 3 bulan hingga 18 bulan.

Bergelar jutawan seawal usia 32 tahun melalui syarikat yang diasaskannya pada 2008, Azizan menerusi Richworks International Sdn Bhd, kini merupakan peneraju seminar latihan dan pencetus pembangunan keusahawanan dan pemasaran.

RichWorks melihat program ini sebagai peluang kami untuk membantu lebih ramai orang dengan berkongsi ilmu bagaimana mereka boleh Ubah Hidup dengan menguasai potensi diri, kewangan dan bisnes.


Kami yakin, Program Nak Ubah Hidup yang kami sasarkan pada bulan Ogos ini sempena Merdeka 2019 akan dihadiri oleh lebih 10,000 peserta selari dengan misi kami untuk melahirkan lebih ramai bakal usahawan. Program ini akan menjadi pencetus titik perubahan dalam kehidupan mereka apabila mereka sedar dan tahu bagaimana program ini boleh bantu ubah hidup mereka dari Zero ke Jutawan hanya dengan berniaga. 

WhatsApp Image 2019-05-04 at 10.29.32 AM

“Ramai di luar sana merasai bahang daripada tekanan ekonomi dan saya melihat ia semakin mencabar terutama buat mereka yang berpendapatan tetap, rendah atau sederhana dan golongan yang tidak bekerja, ditambah dengan kesan peningkatan harga barang dan kesan daripada kenaikan kos barangan dari luar negara disebabkan nilai tukaran ringgit yang lemah buat masa ini.” 

WhatsApp Image 2019-05-04 at 10.34.02 AM

Azizan berkata, beliau sebagai individu mungkin tidak mampu mengubah ekonomi dunia tetapi melalui platform program ini yang merupakan inisiatifnya dipercayai dapat membantu lebih ramai orang, terutamanya Melayu untuk memperkasakan diri dan bangsa dengan ilmu dan formula untuk melonjakkan keupayaan diri.

“Mungkin tidak semua akan menghargai perkongsian ilmu bernilai ini tetapi mudah-mudahan ia dapat membantu mereka yang komited dan perlukan bimbingan daripada ilmu dan pengalaman saya selama ini untuk membina kehidupan dan tahap kewangan yang luar biasa, InsyaAllah.” 

WhatsApp Image 2019-05-04 at 10.37.10 AM (1)


“Selain dari itu, jika sebelum ini Richworks adalah sinonim dengan Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) yang telah berakhir pada bulan November 2018, kami yakin isi kandungan Program Nak Ubah Hidup ini akan 10 kali lebih berimpak dari Program IMKK kerana program baru ini dapat membuka peluang kepada lebih ramai rakyat Malaysia untuk memahami potensi sebenar diri mereka melalui ilmu serta pengalaman dan kesilapan saya untuk mereka mengubah dan memperbaiki diri, hidup dan tahap kewangan mereka menjadi luar biasa.” kata Azizan lagi.Jadi tunggu apa lagi? korang yang nak ubah hidup ke arah yang lebih berjaya dan gemilang tu patut sangat sertai program ni,korang akan di bimbing dari kosong ye,Insya Allah akan lebih berkeyakinan dan tahu hala tuju untuk lebih berjaya dalam perniagaan dan hidup.korang boleh klik www.nakubahhidup.com untuk daftar,cepat tau kang penuh pula,melopong laaaaa..... pendaftaran di buka sekarang ye...sila cepat.


Untuk maklumat lanjut, layari:

Post a Comment

6 Comments

 1. bagus juga program sebegini ye.

  ReplyDelete
 2. bagus... bagus untuk orang-orang yang nak ubah cara fiiir supaya menjadi positif

  ReplyDelete
 3. Kejayaan memang dah terbukti 👍

  ReplyDelete
 4. menarik program macamni.penuh manfaat

  ReplyDelete
 5. Program ini bagus untuk kita! Saya pasti banyak orang ingin mengubah kehidupan mereka sekarang ke arah kejayaan. Tahun 2020 ini saya ingin bermula pengubahan kehidupan saya dengan cat luar rumah untuk memberi penampilan baru kepada rumah saya. Keep writing sis!

  ReplyDelete