Hai korangggg,apa khabar? 

Melalui tempoh Perintah Kawalan Pergerakan akibat dari penularan pendemik Covid19 baru-baru ini memang memberi kesan besar dalam kehidupan kita bukan sahaja di Malaysia malah seluruh dunia.Bagi Cik Sue sendiri bila dah lama tak keluar dan membuat aktiviti luar,ke pasar ,ke pasaraya besar,boleh di kira berapa kali je keluar membeli-belah tu pun sorang-sorang tak bawa anak.

 Cik Sue sekarang beralih ke dunia online lah,lebih selamat dan senang.Segalanya di hujung jari.Waima beli ikan sayur pun dah online tau hahaha bukan pemalas tapi kita kurangkan kontek luar.Jadi laman-laman web jualan atau shopping online akan jadi pilihan sekarang,peniaga-peniaga juga mula bangkit dari kejatuhan jualan musim perintah kawalan pergerakan tu dengan memberi pilihan kepada pengguna untuk membeli secara online.

Tapiiiiiii kena pilih juga tau nak membeli kat laman atau kedai dalam talian yang boleh di percayai.Haaaa Cik Sue dah jatuh cinta dengan web shopping online ni , https://pgmall.my/  memang menarik  shopping kat sini,meh nak cerita kat korang :Apa itu PG MALL? 

Laman ini adalah satu cabang perniagaan atas talian yang dah lama sebenarnya kukuh serta stabil dari 2017 lagi, jadi tak perlu ragu-ragu ye untuk membeli-belah. PG Mall  juga adalah top 3 laman web marketplace yang paling banyak di kunjugi di Malaysia tau boleh tengok laporan dari iprince insight .

PG Mall pun bukan tertumpu satu jenis barang sahaja,korang boleh search je nak barang apa, Insya Allah semua yang korang cari ada dari barangan penjagaan diri hinggalah barangan dapur, elektrik , deko rumah dan macam-macam lagilah. Cuba la kunjungi dan tengok apa yang menarik, Cik Sue dah sarat ni bakul hehehhehe. Nak mudah selain dari buka laman webnya korang install je la Apps PG Mall ni dari Apps Store, senanggggg,sambil baring pun boleh beli baring melalui telefon pintar masing-masing.

Dah la setiap hari ada Hot Day Sales tau setiap pukul 10 pagi, 4 petang dan 9 malam, haaa harga memang best price la boleh dapat , malah ada juga diskaun 80% setiap hari, bestkan?