Jom Shopping Jam di Expo Jam 3D Virtual Pertama di Malaysia.


Haiiiii semuaaa,

Mana peminat-peminat jam,pengumpul-pengumpul dan yang mencari jam tuk hadiah atau pakai sendiri,mariiiii Cik Sue nak kongsi jualan murah ni haaa expo jam virtual pertama di Malaysia.Biasakan expo atau jualan murah ala-ala jualan gudang ni korang kena pegi satu tempat,bersesak berbaris nak masuk membeli,tapiiii yang ni tak payah ye,tak perlu.Jom shopping koleksi jam berjenama super murah ini di Beecomb 3D Virtual Watch Expo bermula 29 hingga 31 Ogos 2020 jam 10 pagi -12 malam di Aplikasi Beecomb yang korang boleh muat turun secara percuma di Google Store,App Store dan Huawei App Gallery serta yang seumpama dengannya.





Musim-musim Covid19 ni kita kan mengamalkan norma baru kalau nak keluar dengan SOP semua,kalau orang  macam  Cik Sue ni memang malas laaa nak pergi tempat ramai orang ,menunggu,bersesak tu tapiii tetap nak shopping juga kan? Jadi caranya senang je,ambil telefon pintar korang tu sambil-sambil baring tu install je Apps Beecomb dan daftar sebagai pengguna,korang masuk,pastu klik watch expo tu ye dan pastu shopping la puas-puas ye.




Apa yang menarik di Watch Expo Beecomb?


Himpunan Jam Berjenama

Buat korang peminat dan  pengumpul jam, di expo ni menghimpunkan jenama-jenama jam terkenal ,mesti korang terujakan? Ye la barangan berjenama tapi ada sale dan jualan murah ,masa ni la nak dapatkan betul tak? Apa jenama yang ada haaa nah ni dia senarainya :

High Branded seperti Seiko,Citizen,Mazzucato,CIGA,Raymond,Weil dan banyak lagilah yang Cik Sue tak biasa dengar pun ada heheheh maklumlah tau jenama-jenama popular je hehhe.

Jam-jam designer seperti Rotary,Micheal Kors,Fossil dan Emporio Armani
Kategori Mid Range seperti Titan,Evox,Zoid,NSquare,Achtung,ALBA,Rotary,Casio,G-Shock,
Baby-G

Dan Jam mampu milik jenama EVO yang agak mantap bagi Cik Sue bila tengok dalam apps tu,dah la salenya pun gempak kali ni.

Semua jam pun ada diskaun dan sale tau,jangan risau,korang masuk dan “menyelam” je dalam apps tu mesti ada yang tersangkut nanti heheheh.


Promosi Super Gempak Jam Evo

Fuhhhh jualan promosi Super Gempak ni menggoda jiwa betul la,dah la jam Cik Sue dah rosak haihhhh kena pujuk Mr D ni heheh,apa yang best sangat? Giler tak best korang tengok la poster bawah ni,tuk jam jenama EVO korang boleh dapat harga dua jam RM199 + RM1 ,maknanya RM200 tuk 2 jam EVO tau,haaaa menarik tu.Jimat sangat dah tu,beli pula tuk pakai berpasangan,ewahhh hehehe.





Jam jenama EVO ni pun boleh tahan design dia,cantic-cantik dan nampak sporty juga dengan pilihan warna-warna menarik sesuai untuk lelaki atau perempuan.Memang rugi tau tak dapatkan sementara jualan murah expo ,harga mantap,barang berkualiti dan berjenama gini.





Tengok tu ada juga yang promosi harga bawah RM100 ,memang berbaloi sangat kan,ada juga Jam EVO berharga RM52.90 dan RM83.10 tapiiiii kena cepat ye,selagi stok masih ada,kang dah habis jangan nangis bucu katil lak haaaa. Sangat mudah  boleh shopping melalui telefon je ,merayau je dalam expo tu tanpa batasan heheh.Dapatkan jam-jam idaman korang tu,belek la puas-puas ye.Memang gempak la harga Jualan Super Gempak Evo ni.

Jom korang install Aplikasi Beecomb dan shopping di 3D Virtual Watch Expo anjuran Beecomb Sdn Bhd ni.Muat turun dengan percuma dan boleh pergi expo secara virtual,memang terbaikkk.

Lets go guys,Cik Sue nak cari jam tuk hadiah hari lahir seseorang hehehe.

Klik Sini untuk muat turun Aplikasi Beecomb





6 comments

  1. Wah menarik betul Applikasi Beecomb ni...sekarang semua di hujung jari tapi terasa macam tengah jalan2 shopping kat expo betul. Cool gila la , nak kena usha kot ada watch yang berkenan.

    ReplyDelete
  2. Lama tak g expo.. Bgusnya expo 3d..tengah cari jam ni

    ReplyDelete
  3. Satu lagi fenomena baru. jualan barang versi virtual. Dunia semakin menuju zaman virtual.

    ReplyDelete
  4. Menarik ada expo online. Tapi dah habis pula.

    ReplyDelete